FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

„Nu, nu ai nicio scuză!” » Răspuns din studio pentru Edi Iordănescu

Edi Iordănescu / Sursă foto: Arhivă GSP +15   FOTO
Edi Iordănescu / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 17:51 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 18:51

Ionel Dănciulescu, unul dintre cei mai buni atacanți români all-time, consideră că starea proastă a gazonului de la Budapesta n-ar trebui să fie o scuză pentru „tricolori”. Belarus - România se va juca pe o suprafață deteriorată, după cum au transmis reporterii GSP prezenți la Budapesta

Danciu-gol a urmărit discursul selecționerului de la conferința de presă premergătoare meciului cu Belarus și consideră că „tricolorii” ar trebui să evite orice discuții legate de starea precară a gazonului.

„Sunt de acord, terenul nu arată foarte bine, dar asta nu trebuie să fie o scuză. Da, sunt de acord (n.r. - cu ideea că gazonul avantajează echipa care se va apăra mai mult), dar nici noi nu suntem o echipă care să aibă posesia 70-80 la sută din meci.

E clar că noi vom controla jocul, vom fi la timonă. Da, nu arată grozav, dar nu vreau să mă gândesc la starea gazonului ca la o scuză în eventualitatea că se va întampla ceva. Nu, nu ai nicio scuză! Și cu terenul ăsta, tu trebuie să câștigi!”, a spus Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

+11 FOTO

Ne așteaptă un gazon „horror”

Înaintea conferinței de presă în care a prefațat partida cu Belarus, prima grijă a selecționerului Edi Iordănescu a fost gazonul. Problemele cu suprafața de joc sunt catalogate de selecționerul României drept „o lipsă de respect”, dat fiind faptul că Budapesta beneficiază și de alte stadioane importante.

Gazonul de pe stadionul „Szusza Ferenc”, arena din Budapesta pe care se va juca joi meciul Belarus - România, nu dă niciun semn că s-ar putea redresa.

Cei ce se ocupă de mentenanța arenei au arătat că sub pământ au apărut larve, care apoi au atras ciori.

„Terenul e catastrofal. Consider că este o lipsă de respect pentru noi. Nu e firesc. Am fost învățați să depășim obstacole și bariere în această campanie, suntem pregătiți să trecem și de acest obstacol și nu poate să ne împiedice o suprafață de joc din drumul nostru, dar nu mi se pare firesc, mai ales că se joacă fără spectatori și era la îndemână să se găsească alt stadion în apropiere”.

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • Belarus - România (21:45, Antena 1), Andorra - Kosovo (joi)
  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

VIDEO Selecțiile lui Edi Iordănescu, în viziunea lui Andrei Cristea: „Întotdeauna a fost inspirat”

Citește și alte știri de actualitate: 

Imagini de-a dreptul șocante » Viermii și ciorile au adus gazonul care va găzdui Belarus - România într-o stare deplorabilă

Nicoliță a văzut echipa probabilă a României și a izbucnit: „Probleme grave! Cum să nu faci asta?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Octombrie 2023, 19:50

...mai prost decat gazonul de la Tunari nu are cum sa fie ...si noi tot am facut un egal ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează