FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 26 MARTIE, GSP.RO

Blocat pentru "naţională" » Cluj Arena nu va mai găzdui niciun eveniment până la meciul cu Danemarca

Gazonul arată foarte bine după trecerea iernii și va fi protejat complet până la meci
Gazonul arată foarte bine după trecerea iernii și va fi protejat complet până la meci

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

În urma unui acord între FRF şi administratorii Cluj Arena, pe stadion nu se va mai desfăşura niciun eveniment până pe 26 martie, data meciului cu Danemarca.

Pe locul 4 din 6 echipe în grupa de calificare la CM 2018, la 5 puncte de liderul Polonia, echipa naţională a României este în mare pericol să piardă o nouă calificare.

Următorul meci, cu Danemarca, a devenit capital, orice nou pas greşit putând duce la ieşirea "tricolorilor" din calculele pentru turneul final din Rusia.

Pentru a nu mai putea apărea probleme de genul celor de la partida cu Muntenegru, când, în urma festivalului Untold, gazonul a fost distrus şi n-a mai putut fi refăcut în totalitate, FRF s-a asigurat că pe 26 martie, cu danezii, suprafaţa de joc va fi perfectă. S-a ajuns la un acord amiabil cu administraţia Cluj Arena, astfel că până atunci stadionul nu va mai găzdui niciun eveniment.

ASA a schimbat "rezerva"

"Era în interesul ambelor părţi ca gazonul să arate foarte bine, mai ales după ce s-a întâmplat în 4 septembrie, cu Muntenegru", au dezvăluit surse din lumea fotbalului. ASA Târgu Mureş era clubul care prezentase la FRF, ca variantă de rezervă pentru stadion, Cluj Arena.

Ardelenii au schimbat însă locaţia, urmând să joace, atunci când propriul teren va mai avea probleme, pe stadionul celor de la CFR. Aşa cum s-a și întâmplat deja pe 10 februarie, când au disputat în Gruia partida de campionat cu Poli Timişoara, 0-0. În plus, nici U Cluj n-a mai jucat deloc acolo.

După însămânţările şi drenajul vertical făcute în iulie, gazonul arată foarte bine, el urmând să fie îngrijit în mod special. Dacă va fi nevoie, va fi pusă în funcţiune şi instalaţia de încălzire, pentru a ajuta iarba să crească mai repede.  

Grupa E

1. Polonia 4j 10 p
2. Muntenegru 4 7
3. Danemarca 4 6
4. România 4 5
5. Armenia 4 3
6. Kazahstan 4 2

*Următoarea etapă - 26 martie: România-Danemarca, Armenia-Kazahstan, Muntenegru-Polonia
**Doar câştigătoarele grupelor se califică direct, iar cele mai bune 8 dintre cele 9 ocupante ale locurilor secunde merg la baraj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close