FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Bogdan Lobonţ nu vrea să mai audă de Liga 1: "Mai bine mă retrag decît să mai revin"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 13 august 2013 14:46

Bogdan Lobonţ a dezvăluit astăzi că nu va mai reveni în fotbalul din Liga 1, dar că la echipa naţională va accepta de fiecare dată o convocare.

"Vin mereu cu mare plăcere la echipa naţională, fie că sînt folosit sau nu. Avem două meciuri foarte importante, de care depinde calificarea în play-off. Ungaria şi Turcia au şanse să ajungă la baraj. Ne dorim să obţinem 6 puncte cu ei. Însă nici cu Andorra nu va fi uşor.

Mai bine mă las de fotbal decît să mai joc în ţară. Am motivele mele, prefer să le ţin pentru mine. Nu voi mai juca în România, asta e clar", a declarat Lobonţ într-o conferinţă de presă.

Tătăruşanu şi Lung jr. sînt contracandidaţii lui Lobonţ pentru postul de titular în poarta echipei naţionale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bibiloiu
bibiloiu  •  13 August 2013, 18:43

Si numai dupa o plimbare si-ti vine greu sa revi in mijlocul acestei populatii d-apai dupa ce stai afara o viata ???????????????

dinamu
dinamu  •  13 August 2013, 17:15

de unde sa se retraga papagalu` asta?de pe banca de la roma?ca de 10 ani le mananca banii alora degeaba.

tzedeesh
tzedeesh  •  13 August 2013, 16:52

Stai acasa la TV Bogdane, esti expirat!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează