FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA 0-2

Bogdan Stancu, vedeta meciului cu Finlanda » Peste Nicolae Dobrin şi Piţi, egalul lui Ilie Balaci!

Articol de - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 01:29

Ajuns la 8 goluri pentru "naţională", eroul Stancu i-a depăşit în clasamentul all-time pe Dobrin şi Piţurcă, egalînd "Minunea Blondă".

Marcatorul unei "duble" în victoria cu Finlanda, 2-0, Bogdan Stancu a reuşit performanţa de a-i depăşi pe Nicolae Dobrin şi Victor Piţurcă (ambii cu 6 goluri) în clasamentul marcatorilor pentru "naţională". "Motanul" este acum egalul lui Ilie Balaci, Emerich Dembrovschi, Mircea Dridea, Ioan Ovidiu Sabău, toţi cu 8 goluri.

"Finlanda e o echipă masivă, care stă bine fizic. A doua repriză am început cum trebuia să jucăm prima repriză, cu mai multă dorinţă, mai multă atitudine. Am şi înscris şi ne bucurăm că am cîştigat. Sînmărtean e un jucător foarte, foarte bun, îmi pare bine că a intrat în teren şi mi-a dat două pase de gol. Ne ajută foarte mult şi ne simţim bine cu el pe teren", a declarat Bogdan Stancu după meciul de aseară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  15 Octombrie 2014, 18:34
Postat de widoqq pe 15 Octombrie 2014, 10:08

Trebuie sa fi cretin sa spui ca Stancu este peste Dobrin!

Poa' sa dea si trei mii de goluri de acum incolo,mai are pana sa ajunga la glezna gascanului !!!

bivumu
bivumu  •  15 Octombrie 2014, 10:29

Il respect pe Stancu. Dar sa asociezi numele lui Dobrin si Balaci cu el, ma lasa sa inteleg ca jurnalistul este de cacao. :)

corsicanul
corsicanul  •  15 Octombrie 2014, 10:20
Postat de widoqq pe 15 Octombrie 2014, 10:08

Trebuie sa fi cretin sa spui ca Stancu este peste Dobrin!

se refera la goluri ...da oricum trebuie sa fi T.....T sa compari pe Unicul cu oricare ar fi el ....mai ales ca Gascanul a fost mijlocas ...asta e un atacant ....Aseara pana sa intre servitorul (Sanmartean ) ce a facut Stancu????????....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează