FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Bombă în fotbalul românesc! DNA anchetează plecarea lui Victor Piţurcă de la naţională » Răzvan Burleanu confirmă

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 20:50

Plecarea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad stîrneşte multe controverse, iar acest lucru a ajuns şi pe masa DNA. Fostul selecţioner ar fi trebuit să plătească 1,4 milioane de euro pentru a putea fi lăsat să părăsească postul de selecţioner. 

"Ştiu că DNA anchetează plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională. Nu am fost chemat încă să dau declaraţii. Nu ştiu să vă dau mai multe detalii", a spus Răzvan Burleanu la DigiSport.

Direcţia Naţională Anticorupţie a fost sesizată după ce contractul dintre Victor Piţurcă şi FRF a fost reziliat fără ca fostul selecţioner să plăteasca daune.

Adrian Mititelu, patronul lui FC Universitatea Craiova, a depus o plîngere penală la DNA, reclamînd că preşedintele FRF, fără a avea o hotărîre a Comitetului Executiv al FRF, a încheiat un acord de reziliere a contractului de muncă încheiat de FRF cu selecţionerul Victor Piţurcă.

Burleanu ar fi acuzat că "şi-a folosit autoritatea în scopul obţinerii unor foloase necuvenite de către Victor Piţurcă".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (31)
einhorn
einhorn  •  04 Martie 2015, 13:01

sifonarul de servici, viitorul privat de libertate, mititelu de la pelendava face ce facea dintotdeauna - manancakakatcupolonicul. pofta mare si sa-l vedem la poarta alba impreuna cu nashu, burlenii si miticii care ne-au imbolnavit in ultimii 20 de ani.

valiro
valiro  •  04 Martie 2015, 08:55
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 03 Martie 2015, 23:16

Conform contractului trebuia sa plateasca multi bani catre FRF. Burleanu a semnat plecarea gratis fara ca macar sa se acopere prostul cu o hotarare a Adunarii Generale. Acum moldoveanul este bun de plata si raspunde si cu libertatea si postul. Dar ce cauta DNA acolo? FRF este o organizatie de drept privat. In fine prim manipularea justitie de catre Mafiotul Sef Basescu a fost instalat prin alt abuz al justitiei vor sa scape de el. Daca vreti sa-l legati prostilor anchetati terenurile statului concesionate la Ploiesti si Onesti . La licitatie a participat ILEGAL, doar firmele tatalui si fratelui lui Burleanu.

Cum ce cauta DNA acolo ? Acelasi lucru cautat si in dosarul transferurilor si in dosarul valiza, sa-i bage la zdub pe toti cei care fura in tara asta.

navzar_t
navzar_t  •  04 Martie 2015, 07:55
Postat de maianimalule pe 04 Martie 2015, 00:20

si nu e prima data cand omul ala vorbeste fara sa n-aiba habar si ne face de ras... ai dreptate individul este o rusine pentru toti stelistii

Nu-ti face griji,.. 95% dintre voi fac de ras Romania. Si tu iti faci griji pentru 1-2... incerci sa faci o imagine buna unei adunaturi de suporteri (suporteri de ocazie ce-i drept.. steaua, fcsb si ce mai urmeaza), daca va adunam clasele la toti nu faceti de un BAC.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează