FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, 26 MARTIE, 20:15 PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Bosniacii se motivează cu tăieturi din ziarele noastre: "Românii spun că nu sîntem prea buni"

Safet Susici foto: reuters
Safet Susici foto: reuters

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 10:53

Selecţionerul Safet Susici le pune jucătorilor pe tabla din vestiar articolul cu declaraţiile lui Mutu şi crede că "România are calculele ei: dacă nu cîştigă, măcar să nu piardă".


Bosniacii au aflat declaraţiile date de "tricolori", mai ales de către Mutu, cum că adversarii nu sînt aşa puternici cum se zice. Selecţionerul Safet Susici foloseşte tăieturi din presa noastră cu declaraţii ale jucătorilor şi le va pune pe tablă în vestiar înaintea partidei de sîmbătă, în direct de la 20:15 pe ProTV, Radio România Actualităţi şi liveTEXT pe GSP.ro, ca să-şi monteze suplimentar elevii: "Am văzut ceea ce s-a scris şi îmi convine. Să vină şi să ne atace atunci, ar fi foarte bine pentru noi. Sincer însă, nu cred că românii ne vor subestima".

Susici a dat de înţeles că de fapt echipa lui Răzvan Lucescu se teme de meciul de la Zenica: "Au şi ei calculele proprii. Dacă nu vor putea să cîştige, cu siguranţă vor fi atenţi măcar să nu piardă ca să rămînă în cursa calificării".

În ceea ce priveşte echipa de start, presa bosniacă dă ca sigură titularizarea celor doi jucători care acum au un semn de întrebare în dreptul lor, Hasagici şi Pjanici. Portarul a şi apărat ieri la jocul-şcoală, după două zile în care a lipsit de la antrenament, şi pare să fi scăpat de durerile la spate. Mijlocaşul lui Lyon a fost menajat ieri de Susici, dar medicii lotului garantează că problemele musculare nu sînt serioase şi va începe partida cu România.

La miuţa de ieri, cei trei oameni ofensivi ai Bosniei s-au dovedit în formă, marcînd toate cele 6 goluri ale "titularilor": 3 Ibisevici, 2 Dzeko şi unul Misimovici.

Bosnia - România se joacă sîmbătă, de la 20:15, la Zenica.
348348-clasament-si-urmatoare-430x220.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
soopafly
soopafly  •  25 Martie 2011, 12:55

Pai chiar nu sunteti prea buni. Daca erati buni, jucati turnee finale. Bosnia are cativa jucatori de superclasa, dar restul sunt necunoscuti. Ne sunt cam apropiati ca valoare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează