FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA FRF

"Burleanu s-a ridicat, s-a înroșit și a început să se bâlbâie" » Pompiliu Popescu face dezvăluiri incredibile! Cearta a fost de la bani: "A făcut asta pentru prima oară în 30 de ani!"

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2016 15:49

În această dimineață, medicul Pompiliu Popescu a primit banii pentru calificarea la Euro, întreaga sumă de 90.000 euro, conform contractului, după care a fost demis de conducerea FRF.

Într-o conversație cu GSP, Pompiliu Popescu a ieșit la atac:

"În timpul cantonamentelor pentru meciurile cu Lituania și Spania, Iordănescu m-a chemat și am participat la o discuție pe speaker cu președintele Burleanu, în care mi-a spus că la o săptămână după partida cu Spania vor fi achitați toți banii. Apoi selecționerul ne-a adunat pe cei din stafful medical și ne-a amenințat direct că ne dă afară dacă vorbim cu jucătorii sau aducem în discuție chestiunea financiară.

Bineînțeles că banii nu au fost virați în cele 7 zile, după care am avut 3 întrevederi cu Gabi Bodescu (n.r. consilierul președintelui FRF), în care au urmat alte tergiversări.

Duminica trecută, Iordănescu m-a chemat să bem o cafea, fiindcă vrea să vorbească ceva cu mine, lucru pe care nu îl mai făcuse niciodată în 20-30 de ani de când ne cunoaștem. Mi-a spus că voi fi dat afară și eu, și masorii, mi-a zis exact așa: «Du-te mâine și vorbește cu Burleanu fiindcă te va da afară!».

A doua zi am fost la această întrevedere cu Burleanu și Bodescu. Am avut noroc să obțin audiență la împărăție, pentru că la Burleanu e mai greu să intri decât la Obama. Era împreună cu Vișan și cu Bodescu, le-am arătat o notificare prin care îmi ceream drepturile în conformitate cu munca pe care am depus-o în această campanie și i-am rugat doar să respecte contractul, nimic altceva.

Burleanu s-a ridicat, s-a înroșit și a început să se bâlbâie, mi-a reproșat că sunt din partea vechii conduceri a Federației, că sunt cu Generația de Aur și că vorbesc cu presa. De fapt, pentru Burleanu, există o singură triadă de care se teme: presa, pentru care lucrează în fals la imagine, Generația de Aur și vechea conducere a Federației.

Mi-a reproșat că de ce am vorbit cu Stelea și cu Panduru și le-am spus că nu mi s-au achitat drepturile pentru calificare. "Cine sunt Stelea și Panduru să le dai informații din Federație", mi-a reproșat Burleanu. Bodescu a devenit extrem de violent în limbaj, m-a tras în biroul lui ca să își protejeze stăpânul, care își pierduse cumpătul".

Citește și: Acuzații grave! Pompiliu Popescu rupe tăcerea după ce a fost dat afară: "Burleanu conduce FRF ca un securist, se simțea handicapat în fața jucătorilor! Iordănescu m-a umilit"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
427278137453618
Walter Wicky  •  12 Mai 2016, 09:49

Doctore ,daca nu te elibera,seful era extraordinar?????

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  12 Mai 2016, 09:25
Postat de Daniel Toma pe 11 Mai 2016, 20:05

acest domn burlanu, sau bulanel mai bine, zis e un martafoi plantat de psd cu o lipsa acuta de inteligenta fotbalistica, cu un zambet ranjet ce sfideaza bunul simt si de o impertinenta iesita din comun. recent am propus federatiei un om profesionist, fost capitan al angliei, cu personalitate, prezenta, inteligenta iesita din comun in ceea ce priveste fotbalul profesionist. voia sa lucreze chiar voluntar cu atacantii romaniei la euro 2016 si sa ajute romania. castigator de trofee precum champions league, numeroase titluri in premiership...un tip necoruptibil si cu o personalitate fantastica in fenomentul fotbalistic. mi s-a spus de secretarul federatiei ca team managerul este in vacanta si sa vorbesc cu nea puiu... nici un semnal inapoi, dezinteres si poze in presa cu noile costume vigo... ca proasta in tramvai. tipul asta e paralel cu fenomenul, repet ...un *** cum l-a numit neexagerat florin radu raducioiu . azi a concediat pervers un doctor, pompiliu popescu, cunoscut de toate suflarea fotbalistica din romania. a murdarit ignorand nume precum hagi, prodan, raducioiu, popescu, vladoiu si cati si mai cati fotbalisti de valoare din generatia de aur *** lui caracteristica...pana cand ?!

Amice,nu esti informat ! A fost si aici...coabitare ! Base l-a dat pe Burleanu,iar Ponta pe Gino !

928304227289646
Iulian Petcu  •  12 Mai 2016, 07:59

ce dracu mai baieti, cand cineva este un ***. asa si cu burleanu ....se stie ca-i omul lui Basescu si ca el l-apus acolo.De unde a-tiscos-o si pe asta ....ca-i omul P S D -ului???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează