FOTBAL  »  NATIONALA  »  STANCIU LA ANDERLECHT!

Ce a decis Daum după ce Stanciu i-a cerut în această seară să-l lase să meargă în Belgia

foto: frf.ro
foto: frf.ro

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2016 23:26

În această seară, Nicușor Stanciu a avut o discuție la Centrul de fotbal de la Mogoșoaia cu selecționerul, Răzvan Burleanu și Gabriel Bodescu.

Cristoph Daum i-a permis până la urmă mijlocașului să părăsească pentru o zi cantonamentul echipei naționale pentru a-și putea rezolva transferul la Anderlecht.

În această seară, Nicușor Stanciu a avut o discuție la Centrul de fotbal de la Mogoșoaia cu selecționerul, Răzvan Burleanu și Gabriel Bodescu.

Cristoph Daum i-a permis până la urmă mijlocașului să părăsească pentru o zi cantonamentul echipei naționale pentru a-și putea rezolva transferul la Anderlecht.

"Vrem să mulțumim selecționerului Daum, președintelui Răzvan Burleanu, lui Gabriel Bodescu și celor din Federație pentru că au făcut posibil ca Nicușor Stanciu să poată pleca din cantonamentul echipei pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna contractul cu Anderlecht.

Cei ce conduc echipa națională și Federația ne-au ajutat enorm și au înțeles cât de important este acest transfer pentru fotbalul românesc", a declarat Anamaria Prodan Reghecampf pentru GSP.ro.

Stanciu va pleca astfel luni dimineață în Belgia, urmând ca seara să revină la Mogoșoaia. Marți va participa la primul antrenament oficial al echipei naționale. 

Citește totul despre un transfer istoric, Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane: 

GALERIE FOTO Primele imagini cu Stanciu după transferul la Anderlecht, egalată azi la ultima fază! Cum au tratat ziarele din Belgia mutarea

Gigi Becali anunță cifrele oficiale din transferul lui Stanciu: "Mi-au zis că n-au mai văzut negociator ca mine" » Cine va fi noul decar al Stelei și ce va primi Porumboiu după acest transfer :)

 Gigi Becali vrea să aducă 3 jucători după plecarea lui Stanciu: "Mă obligă situația" » Cât plusează pentru Alibec + CFR i-a refuzat o ofertă

 Porumboiu i-a răspuns lui Becali: "Ai fost deștept, te-ai acoperit bine după plecarea lui Stanciu". Ce zice despre "atenția" pe care i-a oferit-o Gigi

 Steaua a refuzat o ofertă de 10 milioane pentru Stanciu de la o altă echipă » De ce a ajuns până la urmă la Anderlecht

Cel mai scump ever! Stanciu intră direct în istoria lui Anderlecht

Ca de la "decar" la "decar" » Hagi laudă transferul lui Stanciu la Anderlecht: "Sper să țină steagul sus" 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
chromophobia
chromophobia  •  29 August 2016, 06:28

Multa bafta la Anderlecht si sa speram ca o sa avem cat mai multi romani la echipe de cel putin nivelul asta,important sa fie titulari

bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 August 2016, 05:10

Sa se termine UMILINTA !!.............https://www.youtube.com/watch?v=m1DbYqAW-fM

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 August 2016, 02:40
Postat de bakunin pe 29 August 2016, 01:39

Daca suntem trolli, de ce intri aici cautand cu disperare *** *** in limba?

pentru acelasi motiv pentru care oamenii merg sa zoo sa vada maimutzele.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează