FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cel mai tare decont de la FRF » Ce oficial a cerut banii înapoi pentru "bilete vaporaş şi vizită muzeu"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 10:51

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie detalii din contabilitatea Federației Române de Fotbal și despre diurnele oficialilor.

Fişele contabile ale FRF scot la suprafaţă şi anumite deconturi amuzante.

De exemplu, în mai 2016, Aurel Ţicleanu, care la vremea respectivă era membru în Comisia Tehnică, a decontat "bilete vaporaş şi vizită muzeu", la o deplasare în Germania. Contravaloarea biletelor: 56 de euro.

Citește AICI toate detaliile publicate de Gazeta Sporturilor despre contabilitatea FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  12 Aprilie 2018, 16:05

Moaaaaama ce mare grozavie ati mai descoperit de data asta printre neregulile federatiei lui Burleanu! 56 de euro cheltuiti abuziv de Aurica saracu!:))) Pe vremea lui Sandu purcoiul de bani dusi pe fetite nu erau trecuti la cheltuieli pt ca nu li se elibera chitanta?

gicab
gicab  •  12 Aprilie 2018, 12:33

Dacă omul era in interes de serviciu nu era normal ca ceara decontarea?... acum serios câți dintre cei ce au telefon și mașina de serviciu... secretara le folosesc doar in interes de serviciu?

kam77
kam77  •  12 Aprilie 2018, 12:06

Daca prostituatele ar elibera factura in hotelurile pe unde-si fac veacul acesti "functionarasi" din camarila "burlanului",probabil le-ar deconta si pe acelea..Stiu despre ce vorbesc..Rusine la varsta lui..Un mare jucator,un om de nimic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close