FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Ciprian Marica ajunge în noaptea asta în cantonamentul din Cipru

Articol de - Publicat duminica, 06 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 23:15

La antrenamentul din această seară Răzvan Lucescu a avut la dispoziţie 20 de jucători. A fost primul antrenament pentru Răzvan Raţ şi  pentru debutantul Dragoş Grigore (foto).

Ştefan Radu a vorbit la telefon cu selecţionerul echipei naţionale, chiar la începutul antrenamentului, şi i-a spus că a suferit o entoarsă uşoară la genunchiul stîng.

Lucescu jr. l-a sfătuit pe fundaşul lui Lazio să rămînă în Italia pentru a se trata şi a fi apt la meciul din 26 martie cu Bosnia. Ştefan Radu urmează să facă mîine un RMN în Italia.

Accidentat în această seară, Ştefan Radu a devenit al treilea tricolor indisponibil pentru turneul din Cipru, după M. Constantin şi D. Niculae.

Selecţionerul intenţiona să-l titularizeze pe Ştefan Radu în meciul de miercuri cu Cipru sau cu Suedia.


La antrenament au asistat şi cîţiva suporteri români, care muncesc în Cipru. Doi dintre aceştia (foto) au demonstrat că rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo poate fi şi civilizată.


În această seară au sosit în cantonamentul tricolorilor din Cipru, Gabi Tamaş, Gigel Bucur şi Adrian Ropotan, iar Ciprian Marica este aşteptat  după miezul nopţii.

Mîine se alătură lotului şi ultimii convocaţi: Ciprian Tătăruşanu, Bogdan Stancu şi Cristian Săpunaru.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
titidinmagura
titidinmagura  •  07 Februarie 2011, 01:12

Poate avem sansa sa inzapezeasca, sau sa anuleze zborurile, sau pur si simplu sa adoarma in ghetele, pe care - din indolenta - nu si le mai scoate. Ce pricopseala cu neamtul Marica!!! Na-ti-o frinta, ca ti-am dres-o!!

titidinmagura
titidinmagura  •  07 Februarie 2011, 01:06

Apreciez ca Lucescu jr. a inceput sa lucreze in sensul retragerii din postul pe care il detine (fara merite). E de neconceput sa te bazezi pe jucatori, care nu mai ating mingea de ani de zile (Lobont, Marica, Deac, Tamas, etc..), dar pipaie milioanele de euros, fac declaratii sforaitoare si sfideaza. De ce nu-i lasati sa se stinga?? Pentru ca ei asta isi doresc! Orice selectionata, alcatuita din jucatori din ligile II sau III ar invinge fara dificultate ciurucurile lui Lucescu jr. & co.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează