FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Viorel Moldovan, fără menajamente după Columbia - România: „Depășiți la toate capitolele”

Florin Tănase și Dennis Man, în atac la Columbia - România, foto: Ionuț Iordache / GSP +16   FOTO
Florin Tănase și Dennis Man, în atac la Columbia - România, foto: Ionuț Iordache / GSP

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 07:25 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 10:16

Viorel Moldovan a analizat prestația României în amicalul contra Columbiei, 2-3.

Fostul internațional spune că își dorește o prestație mai bună din partea elevilor lui Edi Iordănescu, în vederea EURO 2024, și e de părere că în amicalul de pe „Metropolitano” românii au fost depășiți clar de columbieni.

Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru „tricolori
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru „tricolori" înainte de EURO: „Așa nu poți face față unor echipe bune”

Concluziile lui Viorel Moldovan după Columbia - România: „Mi-ar fi plăcut ca noi să fim în galben”

„A fost mult prea puţin pentru cum ar trebui să arătăm la un Campionat European. Dar mai este timp să ne punem la punct. Aşteptăm să vedem un alt nivel la echipa naţională. Acum am avut în faţă un adversar foarte bun care ne-a depăşit la toate capitolele.

Până la urmă, a fost un test foarte bun, împotriva unui adversar care este într-o formă foarte bună în momentul de faţă. E o echipă care practică un fotbal de foarte mare calitate, cu viteză, tehnică. Dar mi-ar fi plăcut ca acum să fi fost noi cei în galben”, a spus VIorel Moldovan la PrimaSport.

Un test foarte, foarte util, cel mai important pe care echipa națională îl are sub comanda mea. Când mi s-a propus această confruntare, am acceptat-o imediat. Știam ce urma să întâlnim, o forță mondială, echipă completă, cu tehnică individuală foarte bună, forță, viteză, cultură tactică, pentru că mulți fotbaliști joacă în Europa, vorbim despre o echipă completă. Nu întâmplător au bătut Germania, Spania, Brazilia.

Pentru noi a fost un test util, de maturitate. Le-am cerut băieților să jucăm dezinvolt, să învățăm din astfel de momente. Am schimbat foarte mult, am dat minute, am vrut să vedem mai mulți jucători, am experimentat anumite lucruri. Mă bucur că echipa nu a cedat, ca de fiecare dată nu renunță, dă tot ce are mai bun, indiferent de moment.

- Edward Iordănescu

FOTO. Cele mai tari imagini din Columbia - România:

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre Columbia - România:

Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”
Columbia - România
Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”
Ilie Dumitrescu are 4 remarcați din naționala României: „A făcut asta și în campanie”
Columbia - România 3-2
Ilie Dumitrescu are 4 remarcați din naționala României: „A făcut asta și în campanie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
DonTomasini1
DonTomasini1  •  27 Martie 2024, 11:32

Apatici ca tine Viorele Moldovan! Ne ai certat după meciul cu Irlanda de Nord. Da, pe noi suporterii. Ești chiar nesimțit!

Haha1989
Haha1989  •  27 Martie 2024, 10:07

Are perfectă dreptate. Ei s-au oprit, deja erau deconectați când am marcat, ne îmbată cu apa rece dacă credem ca puteam mai mult. Am fost total depășiți, într-un meci oficial cu miza nu știu ceam fi făcut. Totuși era 3-0 la un moment dat fără sa se forțeze. Cu Ucraina și Slovacia va fi totul altceva unde adverasul nu se va relaxa, sunt doua echipe luptatoare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează