FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Congresul, mai important decât meciurile europene » Daum ratează debutul Stelei și al Astrei în Champions League

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 11:38

Christoph Daum a fost numit selecționer al României și va trebui să califice naționala la Campionatul Mondial din 2018.

Daum va pleca spre sfârşitul lunii iulie în Germania fiindcă are de onorat prezenţa la un congres al antrenorilor, care se va desfăşura în oraşul Fulda, în zilele de 26 şi 27 iulie.

Zilele respective sunt fix cele în care cele mai importante echipe de club din România, Steaua şi Astra, vor debuta în Champions League. Atunci vor susţine prima manşă din turul 3 preliminar, fază a competiţiei a cărei tragere la sorţi va avea loc pe 15 iulie.

Pe 28 iulie vor intra în joc şi Viitorul şi Pandurii, plus CSMS Iaşi, dacă va trece de Hajduk Split.

Steaua şi Astra au oferit lotului lui Iordănescu la EURO 2016 nu mai puţin de 7 jucători: Lung jr., Găman, Pintilii, Stanciu, Popa, Chipciu şi Alibec.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
1425838917717550
John Milne  •  09 Iulie 2016, 20:44
Postat de observator_federal pe 09 Iulie 2016, 14:57

Pai alta data FCSB refuza sa permita propriilor jucatori sa participe la actiunile Nationalei... acum ce vor, sa stea Daum in tribuna la meciurile lor din precalificari? Pai ori suntem aroganti ori nu mai suntem? Eu cred ca neamtul citeste cronicile exceptionale ale GSP la meciurile amicale ale FCSB, acelea in care echipa lui Gigi "merge ceas" si "face spectacol". Ah da, utasem, P pacat ca doi dintre FCSB-isti nici nu mai vor la Nationala... Deci, concuzionand, care-i problema?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

teddyw
teddyw  •  09 Iulie 2016, 19:35

Dupa ce o sa vada citeva meciuri din Liga, Daum o sa treaca in tabara lui Prunea si o sa sustina contestatia...

khal_37
khal_37  •  09 Iulie 2016, 18:42
Postat de lecram55 pe 09 Iulie 2016, 14:11

Măi gsp-iști *** credeți că niște meciuri din turul e preliminar sunt așa de importante de văzut? Sau vă îndepliniți misiunea dată de ciobanul vostru șef?

Esti pe dinafara...aceasta fituica este a securistului dan voiculescu, tovaras cu seful tau securistul constantin anghelache....***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close