FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELGIA - ROMÂNIA 2-1

Contestaţi şi la Liege » Fanii Craiovei au afişat bannere împotriva FRF şi LPF

Articol de - Publicat sambata, 12 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2011 23:05

Dezafilierea Universităţii îi urmăreşte pe şefii fotbalului românesc şi în celălalt colţ al Europei. Piţurcă n-a scăpat de ce îi era frică

Înainte de a pleca spre Belgia, Victor Piţurcă anunţa că a refuzat să joace în ţară "amicalul" cu Grecia, din 15 noiembrie, pentru ca "tricolorii" să nu fie înjuraţi: "Din cauza acţiunilor DNA şi a presei, care-l încurajează pe Mititelu, lumea vine la stadion ca să ne huiduie".
La Liege, Victor Piţurcă nu a scăpat însă de ce i-a fost frică. Printre fanii români s-au aflat şi cîţiva împătimiţi suporteri ai Craiovei. Aceştia au intrat printre primii pe stadion şi au arborat cu două ore înaintea partidei un banner cu un mesaj dur împotriva şefilor fotbalului românesc, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir: "Cu Ştiinţa pînă la moarte! FRF- LPF: Le cancer de foot roumain".

"Mai bine o desfiinţau comuniştii decît şmecherii ăştia!"
Nu e prima dată. Au mai făcut acelaşi lucru şi în septembrie, la meciul din Luxemburg, 2-0 pentru "tricolori", în preliminariile Euro 2012. "Muncim la Bruxelles şi iubim Universitatea. Mai bine o desfiinţau comuniştii decît şmecherii ăştia! Chiar dacă nici Mititelu nu e complet nevinovat", au spus ei.

”Demisia, demisia!”
După autogolul lui Cociş din finalul primei reprize, cînd tabela s-a modificat la 2-0 pentru belgieni, suporterii români au reacţionat instantaneu. Au început să scandeze "Demisia, demisia!" la adresa lui Piţurcă şi a şefilor fotbalului românesc, fluierîndu-l copios şi pe Cociş, unul dintre jucătorii contestaţi în mod constant pentru convocarea la echipa naţională.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
eugen.76
eugen.76  •  12 Noiembrie 2011, 22:19

Oricare ar fi sentinta mafiotilor din fotbal, lupta noastra va continua pentru eliberare.Verdictul,nu va schimba nimic in viata noastra sau in lupta noastra"PENTRU TINE AM EDITAT ACEST CLIP-://www.youtube.com/watch?v=wB8fCD7gpAE

onna
onna  •  12 Noiembrie 2011, 17:46
Postat de eugen.76 pe 12 Noiembrie 2011, 07:05

Idiotii astia sunt trimisi pe banii lui Mititelu.Ei nu inteleg nimic, nu vor să asculte ca totul este premeditat de Mititelu.Le reamintesc papagalilor ca echipa a fost practic distrusa si falimentata cu mult timp inainte de decizia dezafilierii temporare a clubului Universitatea Craiova.Stati sa vedeti la anul ce miscari o sa fie ;) o sa fie rusinea si ciuca batailor prin liga a 2-a(asta daca papagalul va mai reusi sa tepuiasca pe vreun prost..ceea ce nu cred)

Nu doresc sa-ti subestimez inteligenta evidenta ... unul din drepturile fundamentale ale omului este cel de a protesta, asta am facut noi, o mana de craioveni care vad lucrurile altfel pentru ca nu se mai balacesc de multa vreme in mocirla din Romania, acolo unde toata lumea asteapta ca altcineva sa-le rezolve problemele...daca Craiovenii ar fi luat atitudine poate nu s-ar fii ajuns aici...care dintre noi este marioneta??? Multumiri lui Mititelu pe ca ne permite sa traim in Belgia :))))Comentariul tău...

pyu_4_u
pyu_4_u  •  12 Noiembrie 2011, 17:12

bai baieti ce e nationala Romaniei mama ranitilor fiecare antrenor cand vine aduce cate un ranit doi cu el Razvan tot respectu ca antrenor la echipa de club dar la nationala nu a avut nici o treaba si a adus si pe ala Florescu de nu mai iesea din nationa acum Piti il aduce pe Cocis asta de nu fuge nu face nimic de fapt mai da cate un autogol ....pe Niculae nu l-a adus ca e lent a adus sageata zis "Cocis":))..nea Piti adu jucatori care sunt in forma si care joaca fotbal nu hambal sau ce mai joaca ei ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează