FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cornel Dinu despre Ungaria - România: ”Putem cîştiga. Va fi fair-play pe teren”

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 18:12

Administratorul delegat al "cîinilor", Cornel Dinu, aşteaptă cu interes meciul de peste cîteva ore de la Budapesta.

 

"Pentru "naţionala" noastră urmează două partide dificile, în Ungaria şi, apoi, în Olanda. Avem un oarecare avantaj, maghiarii joacă fără spectatori. Sînt convins că Piţurcă va arunca în teren cea mai bună formaţie. Putem cîştiga la Budapesta.

În Olanda pare, oarecum, mai greu. Cu Ungaria va fi un meci dificil, dar sînt convins că va fi fair-play pe teren. Asta în ciuda ambiţiilor care se nasc mult prea instinctual în afara spaţiului de joc", a comentat Mister cu ocazia tragerii la sorţi a Cupei Cornel Dinu pentru companii.

Fosta glorie a fotbalului românesc a rememorat şi cea mai drastică înfrîngere a primei reprezentative: "Acel 0-9 din 1948, cu Ungaria, are o istorie ciudată. La 5-0 am înţeles că s-a întrerupt transmisia radio. Au fost multe acte de sălbăticie cînd a venit vorba de dueluri între noi şi maghiari. Eu, personal, am un respect deosebit faţă de unguri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Martie 2013, 22:55

"Eu, personal, am un respect deosebit faţă de unguri". El are respect deosebit fata de unguri, sarbi, bulgari, etc.....pe toti ii respecta mai putin pe romani si in special pe dinamovisti. patatul asta e cel putin 99% responsabil de ratarea a vreo 3-4 titluri in ultimii 10 ani la dinamo. Mie, sincer, imi convine, sper sa mai traisca inca vreo 20 de ani si din astia vreo 19 sa fie "activ" pentru dinamo ca pana acum (bagat soparle, scandal, distrugerea unor jucatori si antrenori, bagat batul prin gard nonstop, etc)

utaaradan
utaaradan  •  22 Martie 2013, 20:50
Postat de dinamovistfaravoie pe 22 Martie 2013, 18:17

Nici o referire la printul Carol?la provenienta ungurilor?la ultima carte citita?...deh...imbatraneste si nea Dinu

ai fost neatent, a citat din regele cioaba, iar ultima ,,carte''avea titlul vodka...

alpin
alpin  •  22 Martie 2013, 19:44

Sigur ca putem castiga. La fel cum pot castiga ei. Din pacate, totul e zadarnic. Din grupa noastra va merge la mondialul brazilian doar Olanda. Daca nu intra Turcia la baraj. Singura care ar avea o sansa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează