FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Costel Gâlcă, așa cum nu l-ai văzut vreodată: "Este lamentabil, ca să ştiţi!" + cine crede că va lua titlul în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 15:21

Costel Gâlcă (46 de ani) e sigur că Ionuț Lupescu va câștiga alegerile pentru președinția FRF și vorbește despre lupta la titlu în Liga 1.

"Am fost cu Ionuţ Lupescu prin țară şi vă spun că o să câştige. Răzvan Burleanu cred că nu se aştepta ca Ionuţ să candideze. Eu mi-am exprimat părerea că Lupescu va câştiga cu o diferenţă foarte mare.

Am văzut cum se exprimă la televizor domnul preşedinte. Este lamentabil, ca să ştiţi!", a declarat Gâlcă pentru TV Telekom Sport.

sfaturi pentru titlu

Costel Gâlcă a reușit să câștige cu FCSB toate trofeele puse în joc, campionatul, Cupa României și Cupa Ligii, în sezonul 2014-2015.

"Eu îi doresc lui Dică să câştige campionatul, chiar dacă uneori se câştigă şi cu suferinţă. Ştim că la Steaua e presiune foarte mare, dar îi doresc să câştige campionatul.

CFR e o echipă cu experienţă, are un antrenor experimentat şi va fi o luptă foarte grea. Cred că şi Craiova este candidată la titlu pentru punctajul pe care îl are, dar şi datorită jocului.

Alibec a demonstrat că e un jucător foarte bun peste tot pe unde a fost, dar aici nu dă randamentul aşteptat. Sperăm însă să-l vedem din nou acolo pentru că avem nevoie şi la echipa naţională de el", a declarat Gâlcă pentru TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
observator_federal
observator_federal  •  24 Martie 2018, 16:36
Postat de roy_demeo pe 24 Martie 2018, 16:10

Csu e o clona spune UEFA . Ati vrut voi sa pacaliti UEFA dar cu aia nu merge .. csu are palmares ZERO BARAT

Lasă, că i-ați păcălit voi... Se mai schimbă lucrurile, important este ca adevărul să triumfe în cele din urmă!

dubluv
dubluv  •  24 Martie 2018, 16:18

ce baiat destept parea Galca atunci cand tacea..

ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  24 Martie 2018, 16:13
Postat de Gabi Simon pe 24 Martie 2018, 15:43

Sa vb toata lumea zilnic de CFR si FCSB,ca una sau alta iau titlu Toate es vor realiza cind se vor juca meciurile intre ele,iar deocamdata asa cu unele sincope Craiova arata inca cel mai bun fotbal dintre toate 3 Mult succes pentru Stiinta si sa fie increzatoare in jocul lor ca vor veni si victoriile atit de mult dorite de eii si suporterii alb albastre

Oltenia, eterna Clona Nova, un cantec are astazi si-n priviri, hai Universitatea, hai Craiova, tu campioana unei mari hotii!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează