FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, ORA 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cu un singur închizător şi doi atacanţi » Asta e echipa de start a României pentru returul cu Grecia

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 noiembrie 2013 14:35

Victor Piţurcă a decis să joace totul pe cartea atacului! Selecţionerul foloseşte un singur închizător în echipa de start pentru returul cu Grecia, din această seară, ora 21:00, Antena 1  şi liveTEXT pe GSP.ro

Sistemul pare a fi 4-1-3-2. Ovidiu Hoban va fi mijlocaşul defensiv, iar Vlad Chiricheş îi ia locul lui Florin Gardoş în centrul apărării. În ofensivă, Piţurcă trimite mai mulţi jucători decît de obicei: Bogdan Stancu şi Ciprian Marica vor fi oamenii de gol, susţinuţi din spate de tripleta Torje - Maxim -Tănase. O altă noutate este şi revenirea lui Ciprian Tătăruşanu între buturi.

Echipa de start pentru returul cu Grecia (în tur 1-3):
Tătăruşanu - Măţel, D. Goian, Chiricheş, Raţ - Hoban - Torje, Maxim, Tănase - B. Stancu, Marica

Aceasta este formula gândită de Piţurcă şi comunicată deja colaboratorilor săi. Antrenorul este cunoscut însă pentru desele schimbări făcute pe ultima sută, aşa că nu e exclus ca pînă diseară să apeleze la vreo modificare.

Cum ţi se pare acest 4-1-3-2?

Fanii au răspuns unei provocări MySport şi au încercat să aleagă şi ei primul 11. Rezultatele sînt aici. Intră şi tu şi spune cu cine ai juca împotriva Greciei!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (136)
totdd
totdd  •  19 Noiembrie 2013, 20:14
Postat de mrx_dragos pe 19 Noiembrie 2013, 18:43

Nicolita? din ce stiu e rezerva la echipa de club si nu a fost niciodata ceva de capul lui, in afara de alergat ,nimic. Centrarile lui se duc toate in pomi. Plus ca nu poti sa iei un jucator asa in ultima secunda si sa il mai bagi si titular. Clar, Torje este mult peste el. Rat nu mai centreaza bine de mult timp, de fapt nu stiu daca mai face ceva bine . Mi se pare postul cel mai descoperit al nationalei...nu e meci sa nu primim gol de pe partea lui, iar in atac nu urca mai deloc. Clar Latovlevici ar fi o solutie mai buna.

nicolita e titular ! torje e rezerva !

borat101
borat101  •  19 Noiembrie 2013, 19:40

Keseru si Gicu Grozav trebuie sa fie in primul 11! Ce cauta Tatarusanu, Tanase, Stancu si Marica in primul 11? Ne'a chinuit indeajuns Marica, care se zbate ca pestele pe uscat, este prea previzibil. De fapt tot ce au jucat clovnii pana acum a fost PREVIZIBIL!!!!! Toate pasele, suturile, etc.. sunt trimise cu porumbelul, pe deasupra si China primeste mesajele unde vor fi trimise pase, driblinguri, etc....

adrian.1984
adrian.1984  •  19 Noiembrie 2013, 19:37
Postat de bvd_magheru pe 19 Noiembrie 2013, 19:24

Zii ba omul de rind cu lac si fantana in jurul curtii foarte mari cu multe oratanii !! Si de ce ma rog Romania nu trebuie sa aibe nevoie de noroc si numai de valoare ? Ce a demonstrat echipa Nationala a Romaniei incepind cu primul turneu final din 1936 ? Am jucat prea multe semifinale ca sa avem pretentiile astea ?

Eee, multi au fost invatati prost de generatia lui Hagi cand Romania a ajuns pe locul 5 in lume datorita unor oameni care iubeau acest sport si care chiar erau talentati. Din pacate acea generatie a fost insotita de ghinion, spre deosebire de generatia asta care a ajuns cu un mare noroc la baraj.

Vezi toate comentariile (136)
Comentează