FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 0-2

exclusiv video Denis Alibec l-a cucerit pe Dorinel Munteanu în Islanda - România 0-2: „Foarte bun, mi-a plăcut mult”

Denis Alibec, în Islanda - România 0-2 // foto: Cristi Preda - GSP +39   FOTO
Denis Alibec, în Islanda - România 0-2 // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 13:51 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 16:44

Dorinel Munteanu (53 de ani) a fost impresionat de prestația lui Denis Alibec din meciul Islanda - România 0-2. Accidentat, atacantul a fost înlocuit spre finalul meciului.

Denis Alibec nu a putut fi integralist în meciul de la Reykjavik. Atacantul a căzut în minutul 74 al partidei, la 1-0 pentru „tricolori”. Aflat într-o cursă în flancul stâng, Alibec a renunțat la minge și s-a așezat pe gazon. La puțin timp după a fost schimbat cu Jovan Markovic, dar a reușit oricum să-și pună amprenta pe meci.

Denis Alibec, lăudat de Dorinel Munteanu după Islanda - România

În consecință, antrenorul Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale a României, l-a lăudat pe vârful CFR-ului.

„Alibec foarte bun, mi-a plăcut. Sper să continue meciurile la Dan Petrescu, la club, fiindcă a avut o perioadă de accidentare, și-a revenit, nu este 100% apt din punct de vedere fizic. 

Aseară mi-a plăcut foarte mult: determinat, angrenat în fiecare duel, juca pe poartă, nu o evita”, a spus Munteanu, care a apreciat jocul ofensiv prestat de elevii lui Mirel Rădoi:

„Noi nu am jucat cu un singur vârf. Asta a fost una dintre calitățile nosatre pe contraatac și atacul pozițional, am avut foarte mulți jucători în careu, ăsta e un lucru foarte bun.

Nu trebuie să joci cu 2-3 atacanți să marchezi, trebuie să știe fiecare să-și facă treaba, iar aseară au pus presiune pe careul advers și Sorescu și Man și cei doi interi. Au câștigat foarte multe mingi departe de poarta noastră”.

Denis Alibec a primit nota 6 pentru prestația sa de ieri în Gazeta Sporturilor de astăzi.

+35 FOTO

Denis Alibec: „Nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez”

Denis Alibec a fost descumpănit după accidentarea suferită în meciul cu Islanda

Este a 5-a accidentare a lui Alibec în acest an după alte 4 suferite în perioada petrecută la Kayserispor, care l-au făcut să rateze 16 meciuri. Vizibil descumpănit, Alibec a declarat pentru frf.ro

„Important e că am câștigat. Am venit aici cu gândul la victorie și s-a văzut asta. Ne-am mobiziliat și cred că am făcut un meci foarte bun.

Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize.

Putem să luăm cele 6 puncte rămase, dacă vom juca așa nu ne va putea opri nimeni. Suntem o echipă bună, toți cei care au jucat astăzi au făcut diferența.

M-am simțit foarte bine, nu mă așteptam să fie așa mulți români în Islanda. Aveam tricoul promis dar l-am dat lor, m-au impresionat și le-am mulțumit astfel”.

Citește mai multe știri despre Islanda - România: 

Verdictul specialiștilor despre golul marcat de Nicolae Stanciu cu Islanda. A fost sau n-a fost ofsaid?

Ce îl macină pe Rădoi: „Avem probleme acolo!” + mesaj pentru jucători: „Să nu ne facem de râs”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
amoniac
amoniac  •  04 Septembrie 2021, 10:12

Dorinele, tu fumezi?

elgabri
elgabri  •  03 Septembrie 2021, 18:13

Alibec e orice numai atacant nu, Omrani are 2 clase peste el !!

niculaemoromete
niculaemoromete  •  03 Septembrie 2021, 18:04

Nu mi-a plăcut ce a jucat Alibec, ajucat în nota lui de mediocritate mofturoasă. Alibec are cu 7-8 kilograme mai mult decât ar trebui, este greoi și lipsit de reflexe. Tinerii echipei l-au pus de câteva ori în situații de a marca, el săracul n-a fost în stare să înscrie. Alibec este un capitol închis al performanței în fotbal!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează