FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - SPANIA U21 0-3

Dragomir a făcut praf doi jucători de la naționala U21: „Sunt țepele anului în Superliga!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 07:33 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 09:34

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir (77 de ani), i-a făcut praf pe Alexandru Ișfan (23 de ani, extremă dreapta) și pe David Miculescu (22 de ani, extremă dreapta), după meciul pierdut de naționala U21 a României în fața Spaniei, scor 0-3, în prima rundă din faza grupelor de la Campionatul European. 

„Oracolul din Bălcești” spune că nu înțelege cum jucătorul de la CS Universitatea Craiova, Alexandru Ișfan, transferat în ianuarie de la FC Argeș pentru 650.000 de euro, a putut fi folosit titular contra ibericilor. Nu a scăpat nici David Miculescu, fotbalistul adus de FCSB de la UTA Arad în vara anului 2022, pentru 1,7 milioane de euro, jucător care a fost rezervă neutilizată contra spaniolilor. 

Încă un transfer și Becali își face pofta! FCSB se transformă: cum arată formula de Europa și cea de Liga 1 + 3 vedete pierd echipa de bază
FCSB
Încă un transfer și Becali își face pofta! FCSB se transformă: cum arată formula de Europa și cea de Liga 1 + 3 vedete pierd echipa de bază

Dumitru Dragomir, atac la Alexandru Ișfan și David Miculescu, după România U21 - Spania U21

„Nu știu cine în afară de familie l-a recomandat pe Ișfan să fie titular. Ce l-a recomandat? El și Miculescu sunt țepele anului în Superliga. Nu au confirmat la Craiova și FCSB.

Miculescu chiar a fost lăsat în afara lotului”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Prosport. 

Alexandru Ișfan a fost titular în meciul contra naționalei iberice. Jucătorul CS Universității Craiova a fost folosit însă pe o poziție neobișnuită pentru el, cea de mijlocaș central, deși la bază el este aripă dreapta. A fost înlocuit în minutul 84, de fundașul stânga de la Petrolul, Valentin Țicu. 

România U21, ultima în grupa de la EURO

România U21 se clasează pe ultimul loc în grupa B de la Campionatul European. „Tricolorii” au un golaveraj inferior Croației, minus 3, deși și formația din Balcani a pierdut în prima rundă, 0-2 în fața Ucrainei. 

Pentru naționala de tineret urmează meciurile cu Ucraina (sâmbătă, de la 19:00, pe stadionul Steaua) și Croația (27 iunie, tot în Ghencea). 

VIDEO. Match Preview România U21 - Ucraina U21

Citește și: 

Emil Grădinescu, o nouă replică pentru Ogăraru: „Nu mai există pentru mine! Mă întreb dacă nu a scris acea porcărie la comandă”

Au confirmat sau nu? MM Stoica și Basarab Panduru, verdict: cine a devenit și cine n-a devenit fotbalist din lotul României la Euro U21 din 2019

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (9)
UnBogdan
UnBogdan  •  24 Iunie 2023, 12:35

Nea Mitica, cu tot respectul, va pricepeti la folbalisti ca Iohannis la politica... Nu intelegi matale ca Miculescu a costat o gramada bani ?!?! si chiar daca isi baga 10 autogoluri trebuie vandut cu peste 1,7 mil ?!?! Iar Isfan, fata de ceilalti mijlocasi disponibili, ma iertati ... e ca Mourinho fata de Iedy ( vroiam sa sriu EDWARD) ca Eduard imi pute !

.iosif.
.iosif.  •  24 Iunie 2023, 12:17
Postat de magic4ever pe 23 Iunie 2023, 10:52

Teapa nr 1 este Octavian Popescu care nu merita sa fie la nationala U21 la ce sezon slab a avut

Cum de altfel nici Mimao nu merită să fie în superligă, la ce datorii are. Licența a fost obținută dubios ca să nu zic direct fraudulos.

johny2003
johny2003  •  23 Iunie 2023, 23:19

Are dreptate Mitica de la Liga....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează