FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA 0-2

Dumitru Dragomir nu are încredere în spusele lui Victor Piţurcă: "Fac pariu cu oricine!" » Ce sfat îi dă pentru a califica naţionala

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 12:13

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, e convins că Victor Piţurcă nu va pleca de la cîrma naţionalei, în ciuda faptului că selecţionerul recunoaşte negocierile cu Al Ittihad. 

"Ce mă interesează pe mine de Piţurcă. Eu comentez dacă face ceva bine sau face ceva rău. Fac pariu cu oricine că nici de data asta Piţurcă nu pleacă la Al Ittihad.

Nu-l foloseşte pe Sînmărtean pentru că vrea să dovedească anumite lucruri, că poate să cîştige şi fără el. Dar nu poate, s-a văzut că nu poate. Sîntem dependenţi de el cum eram de Hagi. El ne califică! Ne mai ajută 2 ani la naţională şi într-un picior. Are nişte calităţi ieşite din comun. Gîndiţi-vă dacă ar juca lîngă Ronaldo ce s-ar întîmpla", a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Victor Piţurcă a recunoscut aseară că impresarul său negociază cu Al Ittihad, iar dacă va pleca, va anunta asta cît de curînd.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
andytheblue
andytheblue  •  15 Octombrie 2014, 19:47

cine e dragomir ?

cainelup
cainelup  •  15 Octombrie 2014, 14:33

Lasati-l in biip pe Militzica, problema e redusul mintal Satana, care are idei putine si fixe, incapatanare (si IQ) de catar si care a transormat echipa asta intr-o gloata care nu joaca nimic. La arabi, la chinezi, la martieni, oriunde s-ar duce, numai sa se duca odata !!! Eventual, sa ne faca FRF un bine si sa-l dea afara, sa-i plateasca si nenororcita aia de clauza, numai sa ne vedem scapati. Si, data viitoare, sa-i dea noului selectioner un test de inteligenta, pentru ca uite unde ajungi cand te entreneaza o primata.

daccian
daccian  •  15 Octombrie 2014, 12:52

dragomir are dreptate .... el spunea ce nevoie e de samartean de ani intregi, dar satana incapatanat nu il asculta ... ultima partida in care mai fusese prezent sanmartean a fost victoria cu 3-0 impotriva bosniei ... acum reprizele astea doua pe care i le-a castigat satanei cu atata usurinta ... eram si la mondiale daca il aducea mai devreme

Vezi toate comentariile (5)
Comentează