FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

VIDEO Edi Iordănescu, enigmatic după Muntenegru - România 2-0: „Nu îmi asum singur, cum au făcut colegii dinaintea mea! Nu am venit să îmi stric cariera”

România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Selecționerul Edi Iordănescu vrea ca toată lumea din jurul naționalei să își asume eșecul. +33   FOTO
România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Selecționerul Edi Iordănescu vrea ca toată lumea din jurul naționalei să își asume eșecul.

Articol de , , - Publicat duminica, 05 iunie 2022 00:16 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 02:48

România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Selecționerul Edi Iordănescu vrea ca toată lumea din jurul naționalei să își asume eșecul. 

Dumitru Dragomir, devastator după Muntenegru - România: „Ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională, ca să își strice cariera?” + un singur „tricolor” remarcat: „În rest, haos!”
Muntenegru - România 2-0
Dumitru Dragomir, devastator după Muntenegru - România: „Ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională, ca să își strice cariera?” + un singur „tricolor” remarcat: „În rest, haos!”

Edi Iordănescu, după Muntenegru - România 2-0: „Trebuie să ne asumăm cu toții asta”

„Am primit cât am meritat, am pierdut dueluri, nu ne-am angrenat fizic suficient. În prima repriză n-am controlat jocul. Am putut să alergăm în prima repriză, dar în partea secundă am pierdut claritatea, am pierdut organizarea defensivă. 

Nu am venit să îmi stric cariera, am venit să fac performanță. Îmi asum responsabilitatea. Trebuie să schimbăm lucrurile față de trecut. Doar dacă ne asumăm toți responsabilitatea vom depăși. Altfel, vom mai rata o calificare, vom mai schimba un selecționer și tot așa. 

Cu siguranță că ne simțim prost, că voiam altceva. Nu trebuie să ne ascundem. Am intrat timorați. Nu înțeleg de ce am intrat atât de temători. Asta înseamnă fotbalul internațional, mai puține călcâie, mai multă implicare. E o grupă în care punctele nu ne duc la european, vorbim de o grupă în care trebuie să construim o identitate, o stare de spirit, să fim mai eficienți, mai pragmatici. Așa putem ajunge la campania de european și să adunăm puncte. 

A fost vorba de angajament. Nu am reușit să ne ridicăm la nivelul lor. Când am avut mingea am fost statici, lenți la construcție, nu ne-am asumat nimic individual. E un joc negru, îl analizăm, apoi trecem mai departe. Ca să emitem pretenții trebuie să schimbăm foarte multe!”,  a spus Edi Iordănescu, la Prima TV.

Fără a da nume, Edi Iordănescu a repetat faptul că nu e singurul care trebuie să își asume acest eșec: „Îmi reproșez foarte multe puncte, dar nu vreau să o fac singur, cum au făcut colegii mei dinainte. E un moment în care toți trebuie să ne asumăm responsabilitatea și să acceptăm realitatea”.

Eu n-am preluat o echipă funcțională, veneam după o criză de rezultate. Sunt supărat acum, sunt la cald, dar vreau să trag concluziile corecte. De aici, până la a ceda, e cale lungă!
- Edi Iordănescu

VIDEO Edward Iordănescu: „Nu am venit la echipa națională să îmi stric cariera!”

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Edi Iordănescu, avertisment pentru „tricolori”: „S-a terminat cu fotbalul boem!

Citește și alte știri despre echipa națională:

Viorel Moldovan, înainte de Muntenegru - România: „Toți se gândesc la vacanță, n-are sens!”

7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (45)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  05 Iunie 2022, 11:09

Te sapa jucătorii! Ce nu le convine ???

STELISTUL
STELISTUL  •  05 Iunie 2022, 10:40

Nu-i de nasul tau sa fii antrenor de nationala , DEMISIA PRAPADITULE , la sapat de santuri mucosule , nu ai ce cauta in FOTBAL , lasa pe altii care au dat in viata lor cu piciorul in minge !

1923ro
1923ro  •  05 Iunie 2022, 10:06

Ce cariera a avut asta ma,se mai lauda mult cu echipa facuta de Dan Petrescu si titlul castigat in 8 etape!Auzi cariera,toata Romania stie ca a ajuns acolo pe pile,astia nu au rusine...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează