FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

VIDEO Edi Iordănescu, încrezător că România va ajunge la EURO: „Am fost anunțat de acasă că mi s-a stricat televizorul. Sunt pregătit să îmi iau bilet de avion și să merg în Germania”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de , , - Publicat luni, 11 septembrie 2023 13:41 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 14:45

Selecționerul naționalei României, Edi Iordănescu (45 de ani), a spus, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Kosovo, că nu va putea urmări Campionatul European din Germania de la televizor, ci de la marginea terenului, în calitate de selecționer al primei reprezentative. 

  • România continuă parcursul din preliminariile EURO 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția

Pornind de la discursul avut de mijlocașul Răzvan Marin (27 de ani) la finalul meciului cu Kosovo, Edi Iordănescu a precizat că este de acord cu ceea ce a transmis acesta și că naționala României va simți pe propria piele ceea ce înseamnă meciurile la un Campionat European în 2024.

Andrei Burcă, radical înaintea meciului cu Kosovo: „Trebuie să schimbăm mentalitatea, aici am suferit cu Israel” + „Trebuie să învățăm să jucăm cu presiunea în spate”
ROMÂNIA - KOSOVO
Andrei Burcă, radical înaintea meciului cu Kosovo: „Trebuie să schimbăm mentalitatea, aici am suferit cu Israel” + „Trebuie să învățăm să jucăm cu presiunea în spate”

VIDEO. Edi Iordănescu, înainte de România - Kosovo: „Sunt pregătit să îmi iau bilet de avion și să merg în Germania”

„Sunt de acord și tot am convenit că nu jucăm ceea ce trebuie, ce ne propunem și ceea ce pregătim. Dar Europeanul îl vom simți pe propria piele acolo, în Germania. 

Acum două zile, întâmplarea a făcut că am fost anunțat de acasă că mi s-a stricat televizorul. Eu nu am opțiunea europeană la televizor, așa că sunt pregătit pentru biletul de avion și pentru Germania”, a declarat Edi Iordănescu. 

Citește și: 

Boicotează România - Kosovo! Anunțul momentului: „Acest meci «internațional» nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată”

S-au deschis casele de bilete de la Arena Națională » Câte tichete au fost vândute până acum pentru meciul România - Kosovo

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
chepandy777
chepandy777  •  12 Septembrie 2023, 12:21

Ma chiar nu putem sa scapam odata de acesti nemernici de borleanu stoichita si et compania?? Propune solutii, poate facem petitii online , plus la fiecare meci sa se strige DEMISIA de tot stdionul. Ma, imbatrinim cu totii si nu mai vedem performante. Baieti, e timpul sa actionam !!!

mafa
mafa  •  12 Septembrie 2023, 02:16

Ti sa stricat televizorul de acasa !!...bun, te duci la vecinul, la un gratar si vezi si meciurile la campionatul european.

maldini_1986
maldini_1986  •  11 Septembrie 2023, 22:51

Ce cauta un afon ca asta selectioner la nationala?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează