FOTBAL  »  NATIONALA  »  ESTONIA - ROMÂNIA, ASTĂZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Erau să piardă semnalul :) Piţurcă vrea măsuri draconice în interiorul echipei naţionale

Lobonţ şi colegii, la un pas să stea opt zile fără telefon.
Lobonţ şi colegii, la un pas să stea opt zile fără telefon.

Articol de - Publicat vineri, 07 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 septembrie 2012 19:46

Selecţionerul a închis laptopurile "tricolorilor" şi a dorit să le "aresteze" telefoanele mobile pe durata cantonamentului, pentru linişte şi concentrare maximă.

"Naţionala" a fost în pericol să întrerupă orice legătură cu lumea din afară! Selecţionerul a vrut să aibă linişte deplină în preajma "dublei" din startul preliminariilor CM 2014, cu Estonia şi cu Andorra, aşa că a venit cu o idee ce a stupefiat fotbaliştii: fără laptopuri şi fără telefoane mobile, din prima zi a cantonamentului, adică de lunea trecută, pînă marţi noaptea, după a doua partidă! Jucătorii, întîi amuzaţi de intenţia antrenorului, au realizat că decizia e serioasă şi au discutat cu staff-ul.

S-a ajuns la un compromis, cu toate că Piţurcă nu e genul de selecţioner permisiv. Fotbaliştii au acceptat să nu mai folosească laptopurile şi iPad-urile, în schimb au rămas cu telefoanele mobile.

"Să ţi se ia "celularul" era o practică pe vremea Cooperativei sau acum 10 ani, cînd predai telefonul ca să nu te contacteze unul sau altul, ori ca să fii cu mintea doar la meci. Vremurile s-au schimbat, credeţi că lui Ronaldo sau estonilor li se interzic convorbirile cu familiile la telefon?! Acceptăm păstrarea unei stări de linişte şi să ne respectăm între noi, totul într-o stare de normalitate", au replicat jucătorii.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
supersolo
supersolo  •  07 Septembrie 2012, 11:43

Era e forma corecta...cautati in dictionar ...eu am facut asta de curiozitate...daca nu credeti intrebati un profesor de lb romana ...si eu am facut asta ...nu e o rusine sa nu stii dar e o rusine sa nu inveti...sanatate

doc888
doc888  •  07 Septembrie 2012, 10:37
Postat de cata82 pe 07 Septembrie 2012, 10:20

Deci ca sa nu ma intelegi gresit: "era" nu se pune la plural in cazul ASTA. Exista cazuri in care da, se zice "erau", dar aici nu.

Deci exista "ei era"? sau de ce nu "se pune" la plural... in cazul "asta"? Ca asa vrei tu?

cata82
cata82  •  07 Septembrie 2012, 10:20
Postat de cata82 pe 07 Septembrie 2012, 10:19

"Era" nu se pune la plural mah :)). Doamne fereste ce sparti exista pe lumea asta. Vorbesti fara macar sa-ti pui intebarea daca am sau nu am dreptate. Te bagi direct ca berbecul. Serios, documenteaza-te putin si dupa aia bate din gura. Tot cu respect, The GrammarNazi

Deci ca sa nu ma intelegi gresit: "era" nu se pune la plural in cazul ASTA. Exista cazuri in care da, se zice "erau", dar aici nu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează