FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Analiză tranșantă a evoluției "tricolorilor" din meciul cu Albania: "Românii jucau de parcă era meciul în Sahara și fuseseră anunțați că rămân acolo pentru totdeauna"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 24 iunie 2016 19:14

Jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională, Dorinel Munteanu, a vorbit despre parcursul României la EURO într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta s-a declarat extrem de dezamăgit de parcursul elevilor lui Anghel Iordănescu și a pus eșecul cu Albania pe seama mentalității jucătorilor români.

"Au mai fost meciuri slabe la echipa națională, dar nici în cele mai urâte vise nu credeam că ne va bate Albania. Ai noștri au fost blazați, habar n-am de ce o asemenea atitudine, dacă nici un EURO nu te mai motivează, ce, Doamne iartă-mă, te mai mișcă?

Românii jucau de parcă era meciul în Sahara și fuseseră anunțați că rămân acolo pentru totdeauna. Albanezii, în schimb, parcă aveau patru picioare. Au jucat ceea ce trebuia să arătăm noi", a spus Dorinel Munteanu pentru GSP.

Află ce are de spus fostul internațional român despre problema selecționerului și șanșele României de a se califica la Mondialul din 2018 răsfoind ediția tipărită sau ediția digitală a Gazetei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1562728990660817
Gorki Jivago  •  25 Iunie 2016, 08:07

Lui ANDONE nu ii trebuiesc transferuri "mari"ci lui ii trebuiesc "MECIURI ***"!!!!***!!!!Dupa ce s-a facut de RASUL CURCILOR antrenand in strainatate de unde in 2 ani a fost dat afara de la 4- 5 echipe s-a "refugiat"iar in Romania UNDE SE FAC IN CONTINUARE ..."***"!!!!ASTA ESTE CELEBRUL ANTRENOR "DE ***"...I.ANDONE!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albanezul1
albanezul1  •  24 Iunie 2016, 20:28
Postat de gsp oficial pe 24 Iunie 2016, 20:49

@chromophobia O observație bună, Albania chiar a impresionat în primele meciuri din grupă. Speranețele noastre erau legate de miza uriașă a meciului - ne-am fi calificat de pe locul 3 dacă băteam - dar și de faptul că albanezii nu ne învinseseră într-un meci oficial, dar nu ne-am ridicat la înălțimea pretențiilor.

Probabil fiind roman, nu vedeai cum trebuie nivelul de joc al Romaniei. Pentru un Strain, Romania era extrem de slab, daca o comparam cu nivelul obisnuit pe care il avea. Si o problema majora care a mascat nivelul atat de prost erau penalty-urile cadou primite in doua meciuri. Nu stau sa discut daca era sau nu penalty, dar au creat iluzia ca Romania poate sa inscrie cand de fapt era foarte departe de asa ceva. Nu pot sa zic nimic de antrenor, dar pot sa spun ca jucatori erau farsi, fara niciun pic de respect pentru tricoul pe care il purtau, departe de forma fizica, slabi in caracter si fara valoare. Din punctul meu de vedere, a fost o surptiza egalul cu Elvetia si era de asteptat pierderea cu Albania, chiar ma asteptam la doua goluri din partea albaniei si eventual un gol in final din parte Romaniei.

larisa_i
larisa_i  •  24 Iunie 2016, 22:03

Tot felu de prosti fac misto ca Iordanescu e prea batran, da nu l.au vazut pe antrenorul Argentinei la mondiale, mai spun ei saracii ca Iordanescu a avut rezultate ca era Hagi pe teren, da uite ca Portugalia cu Robaldo nu face nimic, ar trebui sa vada si ei valoarea jucatorilor astia sau xum jucau cu Albania, exact cum spune Munteanu. Ce se burzuluia lumea cand iordanescu a zid de Alibec ca.i gras si uite ca Alibec s.a accidentat asa urat tocmai ca era prea gras.Pana cand vot orostii sa arate ca sunt prosti?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează