FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

EXCLUSIV Daum, pus la zid de Cornel Dinu: "Ultima ieşire a antrenorului clovn depăşeşte orice imaginaţie! Trebuie pedepsit"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2017 18:09

Cornel Dinu cere concedierea lui Christoph Daum, considerând că neamţul a jignit poporul român prin declaraţiile sale.

Christoph Daum a spus, în conferinţa de presă de ieri, că se simte mai român decât mulţi, fiind deranjat de criticile din ultima vreme. Discursul neamţului l-a deranjat foarte tare pe fostul fostul mare jucător al lui Dinamo şi al echipei naţionale, Cornel Dinu.

Contactat de Gazetă, Mister a tunat la adresa lui Daum: "Ultima ieşire a antrenorului clovn depăşeşte orice imaginaţie! Delirul la care am asistat are o singură asemănare, cu paranoia unui alt mustăcios german de tristă amintire. Acuza de lipsă de patriotism adusă ziariştilor şi, de aici, unei majorităţi semnificative a poporului român, care şi-a exprimat opţiunea de a-l da deoparte, este inadmisibilă.

Nimeni nu a jignit într-o asemenea măsură suflarea şi spiritul patriotic al neamului românesc. Este obligatoriu ca Daum să primească o justă pedeapsă şi astfel să se estompeze palma pe care a dat-o obrazului românesc. Se impune încetarea imediată a contractului cu Federaţia, dacă reprezentanţii decizionali ai acesteia nu şi-au pierdut şi trăirea naţională". 

"Furia de scos din minţi, cu antecedente, a acestui ruşinos reprezentant acum al "Fussbalului" a fost colorată nefast şi cu "şmecherii" pentru care, în ţara asta, ar fi cunoscut imediat incidenţa penală" Cornel Dinu

"Sunt convins că opinia publică, care în nobleţea ei "iartă, dar nu uită", nici de data aceasta nu va uita. Peste astfel de afronturi nu se poate trece cu nepăsare, pentru că atunci ar însemna că ne-am pierdut demnitatea" Cornel Dinu

7 goluri în 75 de meciuri a marcat Dinu pentru echipa naţională a României

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
1294640487233808
Bogdan Mitut  •  13 Iunie 2017, 22:41

Da tu de ce nu l-ai suportat pe Dobrin monitorule oficial ?

fcu1948
fcu1948  •  13 Iunie 2017, 21:45
Postat de ovidiu_3003 pe 13 Iunie 2017, 18:51

...hai sa jignim fara motiv ...rupator de oase care ai fost tu ...nu erai bun decat sa dai la gioale ...iar arbitrii corupti nu te scoteau afara ...

În sfârșit un comentariu pertinent din partea ta. Vezi, măi, Ovidiu că poți să spui și adevărul, chit că pe unii îi doare!?

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Iunie 2017, 20:39
Postat de ovidiu_3003 pe 13 Iunie 2017, 18:51

...hai sa jignim fara motiv ...rupator de oase care ai fost tu ...nu erai bun decat sa dai la gioale ...iar arbitrii corupti nu te scoteau afara ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează