FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRATATIVE

EXCLUSIV FRF alege selecționerul din Germania, după modelul ungurilor! Gazeta a aflat care sunt cele două nume de pe listă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 00:59

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor titrează astăzi pe prima pagină că FRF e interesată de doi tehnicieni care au câștigat trofee cu Stuttgart și Schalke și care au pregătit jucători mari, dar și internaţionali români. Ambii sunt nemți. 

Primul pe listă e  Armin Veh (foto, 55 de ani), care în momentul de faţă e liber după despărţirea de Eintracht Frankfurt, unde a lucrat ultima dată până în martie acest an.

CV ARMIN VEH

■ S-A NĂSCUT pe 1 februarie 1961, la Augsburg
■ A JUCAT ca mijlocaș, printre echipele importante fiind Borussia
Monchengladbach și Augsburg
■ ÎN 1990, la doar 29 de ani, a devenit antrenorul lui Augsburg
■ AU URMAT echipe mici precum Furth, Reutlingen, Hansa Rostock, după care, în ultimii 10 ani, a bifat nume mari din Germania: Stuttgart, Wolfsburg,

Un alt nume care e în atenţia FRF e cel al lui Ralf Rangnick (58 de ani).

CV RALF RANGNICK

■ S-A NĂSCUT pe 29 iunie 1958 la Backnang
■ A JUCAT ca mijlocaș defensiv
■ PRIMA echipă antrenată la seniori a fost SSV Reutlingen
■ ÎNCEPÂND din 1999 a trecut pe la Stuttgart, Hannover, Schalke, Hoffenheim, Leipzig

Cei doi ar îndeplini criteriile de selecție impuse de FRF. Care sunt acestea, în ce stadiu sunt negocierile și cum au reușit ungurii cu un selecționer din țara campioanei mondiale află din ziarul tipărit, la chioșcuri de la prima oră, și încărcat pe net de la ora 1:00 - AICI. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (80)
dinamo100
dinamo100  •  29 Iunie 2016, 11:59

Poate ca or fi ei antrenori de calitate, insa daca tu crezi ca in cele 3-4 zile dinaintea meciurilor oficiale, plus 1-2 saptamani de pregatire centralizata, ei pot schimba mentalitatea jucatorilor romani si ritmul de joc cu care ei sunt obisnuiti, atunci te inseli amarnic. Se face o marfe confuzie intre activitatea unui antrenor de club si cea a unui selectioner. Eu cred ca sunt bani aruncati pe fereastra atunci cand incerci sa joci fotbal german cu jucatori romani. Daca am avea macar cativa jucatori care sa joace regulat la echipe din Vest (cum au albanezii, polonezii, croatii... si toti ceilalti) atunci ar avea sens sa aduci un antrenor german, dar asa... e ca si cum ai pune un antrenor de handbal sa antreneze o echipa de volei. :)

958984520821048
Sorin Dreyer  •  29 Iunie 2016, 04:45

Catre toti cunoscatorii astia:baa,un antrenor neamt orice rezultate a avut,e neamt,are acelea si metode si mentalitate.organizare extrema,munca multa,disciplina tactica si la echipa,acribica,alergatura cit cuprinde joc total,ofensiv si de fensiv,pressing, lupta in doi (zwei kämpfe),etc.ce rezultate a avut Bernd Stork de la unguri?a fost in zweite bundesliga,si uit cum i-a schimbat pe unguri!asa ca numai bateti cimpii,Veh si Rangnick sunt antrenori mari in Bundesliga,va dati voi cu parerea,care nu ati vazut un meci cu ei antrenori.Intrebarea este,vor vrea ei sa vina la Nationala Romaniei?pentru ei e apa de ploaie!

caminero
caminero  •  02 Iulie 2016, 09:58
Postat de babahuda pe 29 Iunie 2016, 17:29

MIRCEA REDNIC ESTE NOPUL SELECTIONER IN PROPORTIE DE 99 LA% ..DAR,DEMULTE ORI 1LA % E MAI DECISIV DECAT 99 .

Dup[ cum spunea Terry Pratchett, ;nasele de unu la un milion sînt în general valorificate în proporțíe de 99,99% ...

Vezi toate comentariile (80)
Comentează