FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Moment impresionant povestit de Christoph Daum: "Jucătorii îmi arătau buzunarele goale! Le-am dat bani de la mine"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 15:15

Antrenorul naționalei își amintește că peisajul unui fotbal trist l-a întâlnit și în Turcia, nu doar insolvențele și haosul din România.

"Jucătorii se plângeau că nu erau plătiți. Îmi arătau buzunarele goale. Și era în timpul iernii. «E frig în apartamentele noastre», îmi spuneau.

Nu aveau bani să-și plătească utilitățile. Le-am dat bani de la mine. Ajunseseră să-și vândă mașinile și să vină la stadion cu taxiul, fiindcă era mai ieftin. Dar au depășit această situație, au ajuns să aibă o viață bună. Iar după aceea îmi ziceau:

«Coach, tot ce am acum e datorită dumneavoastră, pentru că mi-ați ajutat familia să supraviețuiască! Dacă nu erați acolo, să ne sprijiniți, poate aș fi încetat să mai joc fotbal». Am trecut prin vremuri grele împreună și am devenit mai puternici", a declarat Daum pentru GSP.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 August 2016, 23:47
Postat de steaua1986forever pe 04 August 2016, 18:41

Săracii ...sunt convins ca astia cu sute de mii de euro pe an o duc mai greu decat un amarat de român cu 700 lei salariu.....in paranteza fie spus, salariile in turcia la o echipa de ultimele locuri incep de la 20.000 euro pe luna....pana la 30-40.000 euro . Cred ca e foarte trist sa nu mai ai benzina la ferrari ....

Crezi ca Daum minte? O fi trecut o vreme.Si la noi e asa..

gannicus2014
gannicus2014  •  04 August 2016, 19:36

Herr Daum , daca te-a mancat limba , sa vezi acum coada de dinamovisti ce-o sa ai pe la usa, fiecare recitand o poveste siropoasa si lacrimogena

merace
merace  •  04 August 2016, 19:18

Patronii de fotbal nu au niciodata buzunarele goale... Doar jucatorii lor. Cum naiba mai au obraz sa se laude ca sunt mari oameni de afaceri?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează