FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Prima reacție după noile dezvăluiri ale lui Răzvan Burleanu: "Minciuni și dezinformări! Pregătesc documente care să dovedească asta!"

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2018 13:57

Imediat după ce Răzvan Burleanu a făcut o nouă serie de dezvăluiri despre Ionuț Lupescu, Cristi Iancu, patronul SEG acuzat că ar fi fost implicat în afacerile "Kaiserului"din perioada în care era director general la FRF, a oferit o primă reacție în care dezminte cu vehemență acuzațiile aduse de Burleanu. 

"Dacă firma SEG nu are expertiză și nu se pricepe, cum de Burleanu m-a chemat și a făcut un contract cu noi pentru Cupa României și Supercupa României în perioada 2015-2018?! E adevărat, nu e un contract cu comision, dar FRF ne plătește niște servicii pentru aceste competiții.

Sunt numai minciuni și dezinformări ce scrie Burleanu acolo, niciodată firma SEG nu a luat un comision mai mare de 15% pentru colaborarea cu Federația Română de Fotbal. Nu eram prieten cu Ionuț Lupescu înainte de 2005, când m-a chemat să mă angajez la Federație. Aveam o experiență de câțiva ani, fiind director de marketing la Rapid din 1996 până în 2000 și apoi director de marketing la Dinamo până în 2005. 

Nu am vrut să mă mai angajez la Federație și am început să discutăm despre posibilitatea externalizării marketingului. Nu mai știu cum a fost cu acea deplasare în Elveția, dacă a avut loc în timpul discuțiilor sau după ce am semnat contractul cu FRF. Și nici cine ne-a plătit atunci biletele de avion.

E adevărat, cifra de afaceri a firmei a crescut, dar asta pentru că aveam și alte contracte. Uitați-vă și la numărul de angajați, a trebuit să angajam personal, am avut cheltuieli, nu am încasat niciodată, după cum am spus, mai mult de 15%, cum era stipulat clar în contractele cu FRF și nici n-am impus niciodată sponsori sau sume, doar luam legătura și îi recomandam către FRF, care lua decizia la final.

Oricum pregătesc documente care să dovedească aceste lucruri. Sunt invenții și povești că am fi luat și 75% din contracte", a spus Cristi Iancu, pentru GSP.ro. 

 

Potrivit lui Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu ar fi atribuit, în martie 2006, firmei ALRO CONSULTANȚĂ SRL, care ulterior devine SEG (Sport Evolution Grup ) un contract "de externalizare a activităților de marketing, sponsorizări și publicitate, al cărei fondator, administrator și unic asociat este Simona Antoaneta Iancu, soția prietenului lui Lupescu, Cristi Iancu". Burleanu susține că FRF nu a făcut nicio licitație în cazul acestui contract.

 29468897 1846251868742356 5010024091734769664 o

TOATE EPISOADELE DIN DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE BURLEANU ÎN CAMPANIA PENTRU ALEGERILE FRF:

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

 Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
indolentu
indolentu  •  19 Martie 2018, 16:05
Postat de cpt.ahab pe 19 Martie 2018, 15:58

Vorbește suporterul singurului club condus de eliberați condiționat!

iel mereu vorbeste in plus vezi sa nu ti trimita fiscu pe cap

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Martie 2018, 15:58
Postat de ticbis pe 19 Martie 2018, 15:39

Daca individul asta, dupa ce a fost atatia ani director de marketing mai intai la Rapid si apoi la Dinamo si dupa aia si-a facut firma ca sa faca afaceri dubioase cu FRF, eu il cred pe Burleanu!!! E suficient sa stim ca a fost angajat la Dinamo si la Rapid ca sa ne dam seama cat valoreaza moralitatea lui!!!

Vorbește suporterul singurului club condus de eliberați condiționat!

ticbis
ticbis  •  19 Martie 2018, 15:39

Daca individul asta, dupa ce a fost atatia ani director de marketing mai intai la Rapid si apoi la Dinamo si dupa aia si-a facut firma ca sa faca afaceri dubioase cu FRF, eu il cred pe Burleanu!!! E suficient sa stim ca a fost angajat la Dinamo si la Rapid ca sa ne dam seama cat valoreaza moralitatea lui!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează