FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

EXCLUSIV Reacție dură a lui Mircea Sandu la adresa noului secretar general FRF: "Să se spele cu el pe cap"

Radu Vișan
Radu Vișan

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2015 18:03

Radu Vișan a fost numit secretar general FRF în locul lui Gheorghe Chivorchian, iar fostul șef, Mircea Sandu, i-a făcut o caracterizare dură.

"Nici nu știu cine e. Să se spele cu el pe cap. În mod normal ar fi trebuit să fie pus un om de fotbal în acea poziție. Un Belodedici, un Pușcaș, sau cineva din Comitetul Executiv care are experiență, a condus un club, știe ce înseamnă fotbalul. Vișan a spus singur că nu-i place fotbalul și e interesat de biking și de alte sporturi. 

Am văzut că zicea de conducerea noastră că lua șpăgi în carne. Poate au luat ai mei cîte o țuică și cîte un bidon de vin, nu stăteam să-i urmăresc. Dar la noi oricum nu se dădeau «grave» sau «acoperiri». ", a spus Mircea Sandu pentru GSP.ro.

Citește AICI cine e Radu Vișan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  28 Iulie 2015, 12:43

Aista-i un Ponta mai mic, nu vi se pare ? ,, Aduce'' si-un pic la fizic, nu stiu daca blugi si tenisi are, oleaca de fotbal trebuie sa mai stie si-i gata smecheria. Saraca tara, cat e Sandu de ,, patat'' si tot a rostit numele unui fost contracandidat si aprig critic al sau; Marcel Puscas. Oamenii de fotbal din tara asta ( ceea ce eu nu sunt, doar un biet consumator de meciuri, dintr-alea bune vreau sa zic ! ) sa nu stea sa ,,cujete'' ci sa actioneze; altfel e ,, groasa '' rau, fratilor ! S-auzim si de mai bine.

1570947506526287
Mircea Truta  •  27 Iulie 2015, 23:27

Asta nici daca sta 100 de ani nu poate fura cat Adalbert al meu, zise sandu!

1460573740899793
Ecaterina Marin  •  27 Iulie 2015, 22:03

Latrina 3 e prezenta si in comentarii

Vezi toate comentariile (21)
Comentează