FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FĂRĂ MILĂ! Cornel Dinu l-a desființat pe Christoph Daum: "Are o față de Fuhrer tăvălit, după ce explodează grenada și se varsă benzină peste el"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 13:48

Cornel Dinu i-a făcut caracterizarea lui Christoph Daum, principalul candidat pentru postul de selecționer al României. Oficialul dinamovist l-a desființat pe antrenorul neamț, pe care îl vede departe de Mircea Lucescu. 

"Daum e un tip controversat, cu o anumită carte de vizită. E greu pentru un antrenor străin să înţeleagă ce se întâmplă în fotbalul românesc. Părerea mea e că va fi foarte greu, aproape imposibil să reuşească o calificare la Mondial. El e un antrenor de echipe de club.

Nu poate fi niciodată la nivelul lui Mircea Lucescu. Mircea e un om cult din toate punctele de vedere, ca să nu mai spunem de rezultate.

Iar ceea ce e un mare avantaj faţă de acest băiat venit din Germania, care are o faţă de Fuhrer tăvălit după ce explodează grenada şi se varsă benzina peste el, e că Mircea cunoaşte realitatea fotbalului românesc, halul în care am ajuns.

Va fi foarte greu să formeze o echipă competitivă la echipa naţională a României", a declarat Dinu la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
757611424372748
Serban Marin  •  09 Iulie 2016, 15:53

Sant de acord cu ce gandeste domnu Dinu in sensul ca avem antrenori din vechea generatie de fotbalisti care merita a fi testati si pusi in locul lui Iordanescu un mare fotbalist care a ajutat footbalul romanesc dar dupa succese vin si insuccese trebuie acceptate si incercate arte strategi

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Iulie 2016, 09:34

Va rugam, incercati sa-i luati interviu lui Dinu doar cand e treaz. E drept, e cam greu...

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Iulie 2016, 22:35

Atata stie( sa jigneasca) atata face!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează