FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVENIA - ROMÂNIA 4-3

Foştii goalkeeperi sînt îngrijoraţi: "Nu avem portar de naţională!" » Coman şi Rică, dezamăgiţi, Stelea e optimist

Lobonţ a scos mingea din poartă de patru ori +2   FOTO
Lobonţ a scos mingea din poartă de patru ori

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 august 2012 12:40

Narcis Coman (65 ani), Rică Răducanu (66 ani) şi Bogdan Stelea (44 ani), trei dintre portarii care s-au remarcat la echipa naţională, au comentat evoluţia lui Bogdan Lobonţ din meciul cu Slovenia şi au încercat să găsească soluţii pentru noua campanie de calificare.

Portar la AS Roma, Lobonţ a încasat patru goluri în partida cu Slovenia, evoluţia sa fiind criticată de suporterii echipei naţionale. Nici comentariile de pe site-ul gsp.ro nu au fost mai blînde la adresa celui supranumit "Pisica".

Apărat, dar fără să fie o soluţie
Primul portar care a cîştigat titlul de "jucătorul anului", Narcis Coman, nu l-a găsit vinovat pe Lobonţ. "Sincer să fiu, nu cred că a greşit la vreun gol. Apărarea i-a făcut viaţă grea", a început Coman. "La primul gol, nu putea să iasă pe centrare. A fost bine executată. iar el era prea aproape de linia porţii. Da, în cazul în care era foarte inspirat, putea încerca o ieşire", a explicat fostul "tricolor".

Cu toate că l-a apărat pe Lobonţ, Coman recunoaşte că echipa naţională nu are un portar de valoare: "Sîntem departe de a avea un portar de naţională! Tătăruşanu s-a făcut de rîs cu Trnava, face greşeli impardonabile. Pe Lobonţ nu-l văd să apere la Roma, Silvică Lung e prea tînăr, mai trebuie să muncească".

Totuşi, Narcis Coman a dat şi o soluţie. "Pantilimon! Să ne gîndim mai mult la el. Da, este rezervă la City, dar a prins o Supercupă a Angliei, pe care a şi cîştigat-o. A făcut o greşeală, dar la scorul de 3-1 pentru echipa sa, într-un moment în care cu greu mai putea fi întors scorul", a conchis fostul jucător al Stelei şi al lui Dinamo.

Răducanu: "Care portar?" :D
Rică Răducanu a fost mulţumit de meci. "Frumos aşa, ca pe vremea noastră. Mi-a plăcut meciul, şapte goluri, spectacol!". Cu toate acestea, Lobonţ nu l-a impresionat, ba dimpotrivă. "Portar? Care portar? Nu s-a întîlnit cu nimica, nu prea l-am văzut. Bine, s-au şi dat goluri anapoda, dar nici nu s-a lipit nimic de el!", a declarat fostul portar al Rapidului.

"Tamango" nu are soluţii pentru poartă. "Toţi portarii noştri sînt rezerve la echipele de club. Nu sînt soluţii pentru echipa naţională. Dacă nu joci şi doar te antrenezi nu poţi reprezenta o soluţie!". Răducanu şi-a argumentat poziţia. "Cînd veneam din concediu, din vacanţă, după o pauză lungă, mi se părea poarta de 20 de metri! Cum începeam să mai joc, cum se micşora", a glumit Rică.

După portarul selecţionat la CM din 1970, România are 0 şanse de a ajunge în Brazilia. "Ajungem uşor în Brazilia. Acum se poate şi cu avionul. Doar că nu la Mondiale!", a încheiat fostul jucător.

Stelea e optimist
Bogdan Stelea nu s-a arătat îngrijorat. "Lobonţ a fost pus în mare dificultate de fundaşi. Două goluri au fost din fază fixă, două au fost înscrise cu şuturi imparabile", a explicat fostul antrenor al Astrei. "Trebuie să i se acorde încredere lui Lobby. Dacă joci constant, începi să greşeşti mai puţin. Din păcate, românii nu au deloc răbdare", a continuat Stelea.

"Eu văd o concurenţă frumoasă la naţională. Lobonţ, Tătăruşanu, Pantilimon... Şi chiar avem şanse de calificare la CM!", a fost poziţia celui poreclit "Arnold".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
robert1205
robert1205  •  17 August 2012, 22:23

De ce nu va luati de aparare de fundasi, TAMAS a fost cel mai bun, restul VARZA (CHIRICHES,RAT,PAPP inexistenti ,ce sa faca Lobont ?

wollt..
wollt..  •  17 August 2012, 14:32
Postat de djamorphis pe 17 August 2012, 14:29

Noi in schimb ne putem mandri cu ceva ce ei nu au, prostia!

prostie este peste tot ... problema este ca noi o pretuim spre deosebire de altii ... :)))))))))))

djamorphis
djamorphis  •  17 August 2012, 14:29
Postat de wollt.. pe 17 August 2012, 14:27

nici noi stai linistit :)))))

Noi in schimb ne putem mandri cu ceva ce ei nu au, prostia!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează