FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, VINERI, 20:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Caterincă la antrenament » Piţurcă s-a întrecut în jonglerii cu Marica şi Mutu! Care e mai tare? :D

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 15:19

Tricolorii au efectuat azi antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu Turcia (vineri, 20:30, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.ro). Jucătorii lui Piţurcă au arătat o dispoziţie foarte bună. Selecţionerul a reuşit să-i scoată pe tricolori din tensiunea partidei.

Ba mai mult, Piţurcă a luat parte la jocurile cu mingea şi s-a amuzat alături de Marica şi Mutu făcînd jonglerii alături de aceştia. :)

Răzvan Raţ are mare încredere în echipa României şi se bucură de revenirea lui Mutu: " Turcia este principala noastră contracandidată. Avem nevoie de cît mai multe puncte din dubla cu ei şi Olanda. Ştim suporterii turci, fanatismul lor e binecunoscut în toată Europa, dar nu vom fi atenţi la ei, ci la joc. Emoţiile ne vor trece imediat după fluierul de start. Nu mai are importanţă cît sînt de gălăgioşi.

Mutu este un fotbalist util pentru naţională, ne bucurăm că a revenit".

Fundaşul naţionalei ştie totul despre turci: "Sînt sigur ca le vom pune probleme turcilor. Jucătorii lor cheie sînt Emre şi Arda Turan, fotbalişti de clasă, cu multe roluri la mijlocul terenului. Primul e omul-cheie. Al doilea are o mobilitate ieşită din comun".

Antrenamentul tricolorilor, care a început la 11:30, a fost văzut din tribune şi de Mircea Sandu, alături de Alexandru Deaconu, şeful CCA, dar şi Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, sau Sorin Ţerbea, membru în Comitetul Executiv.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (35)
ser8410
ser8410  •  11 Octombrie 2012, 22:49

"Caterinca" vor face si turcii cand ne vor rupe fesele...dar na...asa antrenor, asa antrenament - caterinca :-

nrudolf
nrudolf  •  11 Octombrie 2012, 22:17
Postat de emainter pe 11 Octombrie 2012, 15:23

are romania nevoie de mutu cum are nevoie tigrul de iarba.

D-le,Emainter,aveti dreptate.In locul jucatorului numit de dvs l-as fi convocat pe dl Tucudean. Dl. Mutu a fost o valoare ,un jucator de neinlocuit,acum avem si alte optiuni. Daca se doreste reconstructia echipei nationale,trebuie acordata o sansa tuturor indiferent de surgintea fotbalistica. Relatiile de amicitie,nepotismul,nu fac parte din coordonatele profesionalismului.

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  11 Octombrie 2012, 20:53

Caterinca vor face si turcaletii cu noi. Bravo. Astea sunt anternamentele barbutistului.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close