FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FOTO Nu par din Taipei ;) » În plin scandal cu sigla Capitalei, FRF a lansat și ea logo-urile și motto-urile pentru Liga a 2-a și a 3-a. Sunt "revoluționare"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 11:17

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, și managerul Departamentului Competiții din cadrul FRF, Felix Grigore, au susținut azi o conferință la Casa Fotbalului. 

Au fost lansate noile branduri de la Liga a 2-a și Liga a 3-a. Dacă logo-urile sunt aproape identice, oficialii FRF au găsit motto-uri diferite pentru aceste două competiții.

"Marea performanță începe aici", este motto-ul pentru Liga a 2-a.

18280726 1414797158583918 937085206 n

Pentru Liga a 3-a s-a ales: "Echipa ta, fotbalul tău".

Oficialii FRF sunt în căutarea unor sponsori oficiali pentru aceste competiții, așa cum Liga 1 are Orange, iar cluburile iau câte 93.000 de euro pe an.

Logo pLAGIAT pentru București

De câteva zile, s-a iscat un adevărat scandal în ce privește noul logo al Bucureștiului. După ce Primăria Capitalei a anunțat noua siglă, pe rețelele de socializare și pe hotnews.ro a fost semnalată asemănarea izbitoare între respectivul logo și cel al orașului taiwanez New Taipei.

clipboard01
sursa foto: hotnews

Până la urmă, Gabriela Firea a fost nevoită să anuleze concursul în urma căruia un designer timișorean de 32 de ani fusese premiat cu 50.000 lei. "Regretăm situația creată și, chiar în varianta foarte probabilă că nu e vorba de un plagiat, Bucureștiul nu poate avea un logo reprezentativ atât de asemănător cu al altui oraș", au anunțat edilii în această dimineață. 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează