FOTBAL  »  NATIONALA  »  INCIDENTE ROMÂNIA - URUGUAY

FOTO Oameni disperaţi şi loviţi pe Naţional Arena!

Articol de , - Publicat joi, 01 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 martie 2012 11:18


O parte a suporterilor de la Peluza Sud fuseseră evacuaţi încă din minutul 20 de jandarmi pentru injurii la adresa şefilor fotbalului românesc. Forţele de ordine le-au confiscat şi un banner pe care scria: "FRF= RMCG". Pentru că scandările nu au încetat după pauză, jandarmii i-au scos din stadion şi pe ceilalţi suporteri care se mai aflau  la Peluza Sud.

O parte a suporterilor care au fost aseară pe stadion la amicalul cu Uruguay au trăit clipe de groază.

Forţele de ordine au intrat în forţă în repriza a doua pentru a-i evacua pe suporterii de la Peluza Sud. Jandarmii au folosit bastoanele şi gazul lacrimogen, mai multe persoane, inclusiv femei şi pensionari, căzînd victime. GALERIE FOTO JOS

Fanii "naţionalei" au profitat pentru a-şi exprima din nou nemulţumirea la adresa celor care conduc fotbalul românesc. În repriza a doua, în ciuda faptului că "naţionala" egalase Uruguayul şi era peste sud-americani pe teren, tot stadionul a uitat pentru cîteva momente de meci şi a început să scandeze împotriva lui Dumitru Dragomir şi a lui Mircea Sandu. "Mitică la puşcărie!" şi "Mircea Sandu eşti o mizerie!" s-a putut auzi din mii de piepturi preţ de cîteva zeci de secunde.

Vezi mai jos o GALERIE FOTO de la incidentele petrecute pe Arena Naţională

Cătălin Tolontan despre revolta de pe Naţional Arena » Zăpada leilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
vipdanciu
vipdanciu  •  01 Martie 2012, 17:55

sustin protestele dar atunci cand ele au o baza si sunt organizate astfel incat singurele persoane care sa fie deranjat de ele sa fie tintele protestelor..la un meci de fotbal vi ca sa vezi meciul de fotbal, daca vreti sa protestati impotriva frf sandu dragomir organizati-va frumos si duceti-va in fata sediilor si protestati cat vreti voi. cat despre purtatul fularelor sau a mastilor pe fata, eu ma refeream la cei care protesteaza, caci nu cred ca a fost vreodata amendat unu care statea pe scaun si se uita la meci.. de ce niciodata nu sunt evacuate tribunele ci doar peluzele? am fost si eu in peluze la meciuri si am fst si evacuat si pe filmari s-a vazut ca eu nu am scandat nu am vandaliza

yoana23
yoana23  •  01 Martie 2012, 14:42

Tot rescpectul pentru cei ce au afisat acel banner si au avut curajul sa isi strige nemultumirile,in mod pasnic zic eu, pentru ca suporterii chiar nu au fost violenti.Sa nu uitam ca inainte de toate si suporterii sunt romani, poate ,,mai romani '' decat multi dintre cei care apar zilnic pe la televizor si se plang de cat de greu e , pentru ca spre deosebire de acestia, suporterii au avut curajul sa isi spuna clar si tare , in vazul tuturor, propriile opinii. Romanii NU SUNT DE ACORD CU PROIECTUL RMGC, doar acei localnici si alti cativa ,,oameni cu functii inalte '' care au fost ,,cumparati'' de canadieni si-ar dori ca acest proiect sa fie inceput.Jos cu mafiotii care conduc Romania!!

grande.balaci
grande.balaci  •  01 Martie 2012, 14:08
Postat de vipdanciu pe 01 Martie 2012, 11:03

eu nu platesc biletul ca sa va aud pe voi protestand..eu vin sa vad fotbal chit ca e vai de capul lui dar asta vin sa vad..nu va mai dati mari revolutionari cand toti asa zisii protestatari de pe stadioane aveati intre 1 si 4 ani la revolutie sau nici nu va nascuserati.. cat despre cei care zic ca traiesc intr-o tara democratica si au voie sa protesteze va spun atat: nu mai stati cu fulare esarfe pe fata, sau ingramaditi in gloate..du-te cu fata descoperita si spune-ti oful..sa se vada cine esti, ca asa din multime urla toti ,,mitica la puscarie" si arunca petarde, dar fata in fata cu politia toti ziceti ca nu ati facut nimic..

tu ori esti prost ori esti militian,adica acelasi lucru!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează