FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANUNŢ

FRF propune noul staff al naţionalei şi anunţă jucătorii convocaţi pentru meciurile din noiembrie » Două surprize de proporţii

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 15:31

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a propus Comitetului Executiv al FRF o nouă conducere tehnică a echipei naţionale, care va fi analizată în şedinţa de luni, 27 octombrie 2014, informează frf.ro.

Propunerea lui Burleanu pentru staff este de următoarea formă:

Antrenor principal: Anghel Iordănescu
Antrenori secunzi: Viorel Moldovan, Daniel Isăilă, Ionuţ Badea.

Gazeta a anunţat deja, în ediţia de azi, că Iordănescu va colabora la naţională cu Isăilă şi Badea. Luni, de la ora 17:00, la sediul Federaţiei, va avea loc o conferinţă de presă la care vor fi prezenţi preşedintele Răzvan Burleanu şi componenţii nominalizaţi ai staff-ului tehnic.

14 stranieri pentru Irlanda de Nord şi Danemarca

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, a trimis astăzi 14 faxuri de convocare pentru fotbaliştii români care activează în străinătate, în vederea următoarelor două partide ale echipei naţionale. Ca surprize, în lot apar nume precum Puşcaş sau Bicfalvi.

România-Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016, se va juca pe 14 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, iar România-Danemarca, amical, va fi pe 18 noiembrie, tot pe Arena Naţională.

Iată cei 14 fotbalişti convocaţi, urmând ca lista acestora să fie completată şi definitivată cu jucătorii din campionatul intern:

PORTARI: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina)

FUNDAŞI: Vlad Chiricheş (Tottenham), Florin Gardoş (Southampton), Dragoş Grigore (Toulouse), Cosmin Moţi (Ludogoreţ Razgrad), Răzvan Raţ (PAOK Salonic)

MIJLOCAŞI: Eric Bicfalvi (Volyn Lutsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Bersheeva), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor)

ATACANŢI: George Puşcaş (Inter Milano), Bogdan Stancu (Genclerbirligi)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (202)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Octombrie 2014, 16:58

Pe Neaga nu il convoaca ? Daca isi consuma doza, poate face trei sprinturi !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 11:13
Postat de ortega pe 26 Octombrie 2014, 07:22

Convocarea lui Bicfalvi cred că e mai surprinzătoare ... Să fie bozzghorașul ăsta pentru nea Cașchetă ce era Florexu pentru Muce ? Nu cred că Tata Puiu e swinger , dar în ziua de azi te poți aștepta la orice ...

faptul ca l-a convocat nu inseamna automat ca va fi titular. oricum, de apreciat curajul de a convoca un pustan care inca nu a debutat la seniori, ma refer la puscas. poate fi o mare lovitura, daca pustiul confirma la Nationala. si poate fi un mare castig in viitor. asta da, curaj. aici e un mare bravo pentru tata puiu.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 11:11
Postat de schnel pe 26 Octombrie 2014, 04:51

Ionut Badea???! HAA! Nimeni nu a mai vrut pozitia??

.>)) uite ca asa a vrut tata puiu..)

Vezi toate comentariile (202)
Comentează