FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, 4 SEPTEMBRIE

GALERIE FOTO Aici jucăm cu Muntenegru peste o lună » Gazonul de pe Cluj Arena este într-o stare deplorabilă

Foto: Raed Krishan +7   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 13:05

România va debuta pe 4 septembrie în preliminariile Campionatului Mondial 2018 şi va juca împotriva Muntenegrului. Partida se va disputa la Cluj, pe Cluj Arena.

Cu o lună înainte de meci, gazonul de pe stadion se află într-o stare groaznică. În weekend-ul trecut, pe arena din Cluj, a avut loc festivalul Untold, iar gazonul a avut de suferit.

UPDATE

Reprezentanții UNTOLD au emis un comunicat de presă referitor la subiectul legat de gazonul de pe Cluj Arena: "Cu privire la materialele apărute în presă, referitoare la refacerea gazonului de pe stadionul Cluj Arena, vă informăm că anul trecut situaţia acestuia după eveniment a fost una similară, dar cu toate acestea s-a refăcut în proporţie de sută la sută, în mai bine de două săptămâni. Şi în acest an se vor face lucrări complexe, va fi tratat corespunzător, iar unde situaţia o va cere, va fi înlocuit. Portaflorul care a acoperit suprafața gazonului a fost ridicat luni dimineața, începând cu ora 7.00, la mai puțin de două ore după finalizarea evenimentului. Imediat după, o echipă formată din 20 de specialiști au aspirat gazonul cu aspiratoare speciale pentru a înlătura toate deșeurile, iar mai apoi s-a aplicat un tratament care distruge bacteriile de pe suprafața gazonului, rămase după eveniment.

Următorul pas este acela de supraînsămânțare. La final se va aplica un îngrășământ special pentru gazon și în următoarele două săptămâni va fi irigat continuu pentru a ajunge la forma inițială.Am primit asigurări din partea tuturor părților implicate în refacerea gazonului, că acesta va arăta foarte bine până la următorul meci. Le transmitem suporterilor echipei naţionale de fotbal a României să fie liniștiți, deoarece gazonul va fi refăcut complet până la meciul cu Muntenegru".

Știrea inițială!

Directorul SC Cluj Arena SA, Radu Raţiu, a spus că directorul festivalului Untold se va ocupa de refacerea gazonului, conforma contractului.

"Bogdan Buta mi-a promis că se va ocupa de refacerea gazonului şi că Untold va suporta costurile pentru procedeele de supraînsămânţare şi drenare.  

Acestea trebuie efectuate pentru ca terenul să se prezinte în condiţii optime. În mod normal, aceste proceduri se pot finaliza până la meciul România - Muntenegru", a spus Radu Raţiu, potrivit Ziua de Cluj.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
eucutine
eucutine  •  09 August 2016, 19:06
Postat de Club Fly pe 09 August 2016, 18:19

Prostul tot prost (tu) deja îmi pare rău că ți am băgat în seamă parere

vino cu contra-argumente, cap sec. e ceva in neregula in ceea ce am spus? nu. atunci taci si continua-ti muncile campului.

1633060627009123
Club Fly  •  09 August 2016, 18:19
Postat de eucutine pe 09 August 2016, 15:49

si cuvantul lui *** era mai de pret, ca tot din ardeal era? mai aveti regi si ***? timiosara mai e sub asediul clanurilor interlope?

Prostul tot prost (tu) deja îmi pare rău că ți am băgat în seamă parere

haideusicfr
haideusicfr  •  09 August 2016, 16:27

La acest * festival* onor primarul Boc a participat.Si a dansat cu nevasta pe umeri .Nu a intrebat pe nimeni dintre locuitorii din preajma ( majoritatea in varsta!) ,daca sunt de acord ,nu si-a cerut scuze ,a facut ce a vrut ca nu pe degeaba.S-au invartit bani grei acolo.Stadionul e frumos ,dar nu are echipa.De la bun inceput pe CFR nu i-a lasat acolo (oricum CFR are stadion propriu si gazonul e mai bun ),dar U s-a topit.Si acum organizeaza fele de fel de isterii electronice. Nu numai acolo si in Centru ,se blocheaza strazile ,Parcul Mare de catre Jandarmerie etc. Mocanu*i tot mocan.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează