FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENŢĂ DIN ESTEPONA (SPANIA)

Galerie FOTO Luxul aşteaptă "tricolorii" » Naţională va fi găzduită de unul dintre cele mai bine cotate hoteluri de pe Costa del Sol

Marea Mediterană oferă tricolorilor o privelişte superbă. +4   FOTO
Marea Mediterană oferă tricolorilor o privelişte superbă.

Articol de , - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 19:53

Selecţionata României va pregăti partida cu Ungaria în cele mai bune condiţii. Gazeta a vizitat Gran Hotel Elba din Estepona, un stabiliment de 5 stele care va fi gazda tricolorilor, în care te loveşti de lux încă de la primul contact.

Arhitectura unică a faţadei, holul recepţiei, unul spectaculos, cu tavan de sticlă şi geamuri mari prin care se poate admira Mediterana, curtea interioară, o adevărată grădină, toate fac ca acest hotel să fie unic.

Camerele sînt toate cu vedere la mare, spaţioase, undeva la 45 de metri pătraţi fiecare, iar băile sînt dotate atît cu duş, cît şi cu cadă. Unele comunică între ele printr-o uşă. "Sînt pentru familii, dar dacă nu vor dori, nu vor sta în ele", explică angajaţii.

"Tricolorii" vor avea la dispoziţie şi o piscină interioară a cărei apă are constant 24 de grade, o sală de forţă dotată cu cele mai moderne aparate, dar şi un centru SPA pentru a efectua recuperarea. Iar pentru relaxare, cei care doresc, pot citi o carte în biblioteca hotelului.

240 de euro costă o cameră la Gran Hotel Elba în această perioadă a anului

Facilităţile hotelului
- 4 baruri
- 4 restaurante cu mîncăruri specifice
- un centru de afaceri
- o bibliotecă
- minigalerie comercială
- piscină interioară
- piscină exterioară
- centru SPA
- sala de forţă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
ciur
ciur  •  28 Ianuarie 2013, 13:18

Vorbiti de toate, numai de fotbal NU!!! Unde, la ce ora si pe ce STADION se joaca meciul cu Polonia???? ASTA ma intereseaza, NuU luxul din hotel!!!

ciur
ciur  •  28 Ianuarie 2013, 13:18

Vorbiti de toate, numai de fotbal NU!!! Unde, la ce ora si pe ce STADION se joaca meciul cu Polonia???? ASTA ma intereseaza, NuU luxul din hotel!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Ianuarie 2013, 09:09

Nu i scump ...Sigur nu ne calificam in Brazilia ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează