FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, 21:45, TVR 1, GSP.RO

GALERIE FOTO Naționala României s-a relaxat într-un parc din Belfast » EXCLUSIV Fanii români au sărit la gîtul FRF: "Au dat biletele cum au vrut ei"

Foto: Alex Nicodim +19   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2015 14:56

Jucătorii echipei naționale a României s-au relaxat astăzi timp de o oră într-un parc de lîngă Queen University.

16:15

UPDATE / Bișnițarii nord-irlandezi au ieșit în evidență la Belfast. De la 40 de lire cît costa în mod normal un bilet la partida de diseară, acum s-a ajuns la 300 de lire. Fanii români s-au strîns în fața Federației de Fotbal a Irlandei de Nord (FOTO).

Știrea inițială

Acolo "tricolorii" în frunte cu selecționerul Anghel Iordănescu s-au întîlnit cu două grupuri de români. 12 oameni au venit din Timișoara și erau foarte nemulțumiți "A fost mare încurcătură cu biletele astea. Doar vreo 200 s-au dat pe bune, restul le-au dat cum au vrut ei. Noi mergem cu echipa națională peste tot de 10 ani și acum n-am reușit să luăm decît 4 bilete. Nici nu știu ce vom face, poate o să tragem la sorți cine să intre la meci".

Aceștia l-au rugat și pe politicianul Liviu Dragnea să le facă rost de bilete, însă nici acesta nu i-a putut rezolva. Și alți fani ai naționalei României sînt în căutare de bilete, dar acestea nu se găsesc în Belfast.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1610711385807044
Misu Mihai  •  13 Iunie 2015, 16:37

Burleanu=Ponta= SFIDARE

Vezi toate comentariile (1)
Comentează