FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Pușcaș, răspuns pentru critici și explicații pentru gestul de la gol: „Cred că orice român vede”

George Pușcaș, la microfonul PrimaTV +49   FOTO
George Pușcaș, la microfonul PrimaTV

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 00:23 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 09:39

George Pușcaș (27 de ani), a cărui titularizare în Israel - România 1-2 a fost contestată, a reacționat după meciul care a adus calificarea României la EURO 2024. Atacantul de la Genoa le-a răspuns criticilor și a dezvăluit de ce a mers să-l îmbrățișeze pe selecționerul Edi Iordănescu imediat după gol. 

Titularizarea lui George Pușcaș în meciul crucial cu Israel a fost pusă sub semnul întrebării, în condițiile în care atacantul de careu nu mai marcase din martie. 

Pușcaș a avut însă o prestație reușită, a înscris golul de 1-1 și a fost periculos în repetate rânduri. La final, a fost întrebat despre criticile pe care le-a avut de suportat în ultima vreme și despre gestul de la gol, când a mers la selecționerul Edi Iordănescu și i-a transmis ceva acestuia. 

Fiesta în vestiar! Niță, Pușcaș și Ionuț Radu au oferit imagini deosebite după calificarea la EURO
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Fiesta în vestiar! Niță, Pușcaș și Ionuț Radu au oferit imagini deosebite după calificarea la EURO

George Pușcaș, răspuns pentru critici și explicații pentru gestul de la golul din Israel - România

„Criticile? Lumea nu mă cunoaște personal, mă vede doar pe teren și mă judecă pentru ce fac pe acolo. Nici nu am avut prestații foarte bune, dar criticile astea mi-au adus un plus. Știam în suflet că voi scoate la capăt munca depusă de mine, de Mister, de tot grupul ăsta. 

Știu că atunci când îmbrac tricoul ăsta, când intru pentru România, cred că orice român vede că dau ultima picătură de transpirație. Nu există mândrie mai mare pentru mine decât să reprezint țara, să pot juca la cel mai înalt nivel pentru România. 

Îmi iese, nu îmi iese, dar vă cer ca atunci când nu îmi iese să susțineți pe toată lumea, nu doar pe mine. Încercăm să facem tot posibilul ca România să fie cât mai sus”, a transmis Pușcaș la PrimaTV. 

Eu și Mister (n.r. - Edi Iordănescu) avem o relație specială, am clădit o prietenie bună, ca antrenor și om. M-a ajutat mult, l-am ajutat și cred că împreună ne completăm. Știam că acel moment este al meu și al lui Mister, am vrut să merg să-l îmbrățișez.

- George Pușcaș, atacant România

Tot despre Israel - România: 

Adi Mutu felicită „tricolorii”, dar îi și avertizează: „La EURO trebuie să ridicăm nivelul”

Ianis Hagi, după golul care a „betonat” calificarea României: „Știam că trebuie să ne ținem de plan”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (9)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  19 Noiembrie 2023, 15:24

Bravo , echipei Romaniei si antrenorului ...Felicitari pentru efortul depus si faptul cel mai important , ca ati dorit "victoria" si nu egalul (este mare lucru ) Nimic nu-i mai frumos cand ajungi sa reusesti , dupa multe obstacole ; te face mai puternic ... Victorie si cu Elvetia , sa fie "cireasa" pe tort .

therealreddog33
therealreddog33  •  19 Noiembrie 2023, 11:19

A marcat un gol, a greșit însă mai intâi la golul lor, unde era 2-3m în spatele omului din marcaj. A făcut un joc bun, s-a demarcat, a pasat bine. Avem probleme pe postul ăsta de varf impins, nu îl avem decât pe el și pe Alibec. Asa ca nu ai ce ii reproșa lui Edi, ca nu are de unde alege. Iar aseară i-a ieșit. Bine ca ne-am calificat, nu mai contează cum :)).

Amsterdam
Amsterdam  •  19 Noiembrie 2023, 09:44

Puțintică răbdare fraților! Acum, în febra bucuriei calificării am șters cu buretele nerealizările acestui maaaareee atacant. Dacă analizăm puțin golul lui, cu toată poarta în față la 3 m și cu portarul căzut, cred că și maică-mea marca de acolo. Faptul că nu și-a marcat adversarul la golul primit în min 2 nu se mai pune. Asta am fi descoperit doar dacă am fi pierdut meciul. Rămâne totuși un jucător cu puține limite. Sper să nu i se facă acum contract pe viață de titular.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează