FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Popescu și-a pierdut răbdarea cu „tricolorii” și cu selecționerul: „Nu ai ce căuta la națională” + „Edi Iordănescu vorbeşte bine la TV, dar rezultatele îl contrazic de cele mai multe ori”

Gheorghe Popescu (55 de ani), fost mare jucător al echipei naționale, i-a criticat în termeni duri atât pe „tricolori”, cât și pe selecționerul Edward Iordănescu (44 de ani).
Gheorghe Popescu (55 de ani), fost mare jucător al echipei naționale, i-a criticat în termeni duri atât pe „tricolori”, cât și pe selecționerul Edward Iordănescu (44 de ani).

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 13:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 13:21

Gheorghe Popescu (55 de ani), fost mare jucător al echipei naționale, i-a criticat în termeni duri atât pe „tricolori”, cât și pe selecționerul Edward Iordănescu (44 de ani). 

Președintele celor de la Farul Constanța a spus că, la echipa națională, trebuie convocați mereu numai jucătorii care fac față presiunii, deoarece, la prima reprezentativă, trebuie să existe în permanență rezultate. 

Poveste senzațională cu N'Doye, la GSP Live: „Îmi dădea primă la fiecare pasă de gol. După un meci, mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo»”
GSP LIVE
Poveste senzațională cu N'Doye, la GSP Live: „Îmi dădea primă la fiecare pasă de gol. După un meci, mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo»”

Gheorghe Popescu: „Nu suporţi presiunea, nu ai ce căuta la națională!”

„Echipa naţională trebuie să fie pentru jucători cel mai mare încărcător de moral. Oameni buni, dacă nu faceţi faţă la marea performanţă, nu veţi ajunge niciodată fotbalişti de top! Vrei să faci parte din vestiare importante? Trebuie să suporţi presiunea. 

La noi criteriile de analiză ale unui jucător sunt diferite faţă de cele de afară. La Barcelona preferau jucători cu calităţi în minus, dar care suportau presiunea.

Dau un exemplu, Puyol. Calităţi tehnice nu avea foarte multe, dar avea un spirit. La meciurile mari juca mereu bine. Ăştia sunt jucătorii pe care îi vrea orice antrenor. Nu suporţi presiunea, nu ai ce căuta! 

Nu ne ajută rezultatele? Pai, să le facă! Cine a făcut rezultatele astea? Nu sunt ei cei care le-au făcut?”, a declarat Gheorghe Popescu, potrivit Orange Sport. 

Gheorghe Popescu: „Edi Iordănescu iese la TV, vorbeşte bine, dar rezultatele îl contrazic de cele mai multe ori”

Gheorghe Popescu a afirmat și că nu este normal ca România să considere Israelul un adversar care să ne pună probleme în calificările pentru EURO 2024. „Baciul” l-a luat în colimator și pe Edi Iordănescu, despre care a spus că este pus la echipa națională pentru a găsi întotdeauna soluții, nu pentru a se plânge de constantele absențe din lot. 

„Mă crucesc în momentul în care văd că vorbim despre un adversar de temut, aşa cum e Israelul. Refuz să cred că am ajuns în un aşa hal încât să ne temem de Israel. 

Nu putem să ne speriem de Israel, lăsaţi-mă în pace! Nu pot să accept aşa ceva, că ne e frică de Israel! Şi de Elveția... Că Elveţia a făcut progrese... E Elveţia, nu e Olanda, Franţa, Spania, e Elveţia! 

Edi Iordănescu iese la TV, vorbeşte bine, dar rezultatele îl contrazic de cele mai multe ori. Selecţionerul e cel care răspunde de tot ce e la naţională, de bune, de rele. 

Se plânge că are jucători accidentaţi, că are jucători în minus... eşti pus acolo să găseşti soluţii. Şi nu cred că naţionala are un «11» pe care să nu-l poţi schimba, cum era în perioada noastră”, a mai punctat fostul mare fotbalist. 

VIDEO. Mesaj tranșant transmis lui Iordănescu jr: „Vă e frică de Kosovo?! Bă, ați înnebunit?! Belarusul e în război de tremură chiloții pe ei”

Citește și: 

„E iubita mea, ne-am întâlnit în ziua în care am murit”. Povestea șocantă a celebrului David Ginola, resuscitat 8 minute pe teren

Situație bizară în Serie A » Au dat afară antrenorul, l-au reangajat după două zile, apoi l-au demis din nou!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  16 Februarie 2023, 18:59

M-am speriat. Am crezut ca a mai jucat nationala un meci si l am ratat. Cum adica si-a pierdut rabdarea? E suparat ca nu am mai castigat un meci de cand era suparat ultima oara? Pai...am mai jucat vreun meci? Ca intotdeauna foarte rau acest asa zis domn. Bun fotbalist si...atat.

sassuionut
sassuionut  •  16 Februarie 2023, 18:50

A pus presiune pe Niculae al lui pana la facut rezerva la Voluntari.

RZW8591
RZW8591  •  16 Februarie 2023, 17:41

Ce chestie,nu mai are răbdare GP !!??? Va rog (nefiind specialist în fotbal) să-mi spuneti/scrieți 3 performante ale lui GP in calitate de manager,antrenor,președinte etc in fotbalul nostru . Aia cu banii ca impresar și cu pușcăria o cunosc ! Acum este mare sef la firma cumnatului unde Gica Hagi face toate cărțile, GP nu are nimic de spus ! Ca jucator OK ,nimic de spus !Dar atât! La televizor și in presa toată lumea e deșteaptă

Vezi toate comentariile (14)
Comentează