FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Gică Popescu a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor"! » Cine cîştigă alegerile FRF?

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 14:57

Gică Popescu a fost condamnat astăzi la 3 ani şi o lună de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor şi nu mai poate candida pentru postul de preşedinte al FRF.

Fostul internaţional român, favorit la alegerile de mîine, nu va mai putea candida. Astfel, bătălia pentru înlocuitorul lui Mircea Sandu se va da între Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, şi Vasile Avram, fostul preşedinte al CCA.

Toate deciziile în Dosarul Transferurilor sînt aici.

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc mîine, unde vor mai candida Gheorghe Chivorchian, Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
brutarul
brutarul  •  04 Martie 2014, 19:05
Postat de ertyuiop pe 04 Martie 2014, 17:39

Gica Popescu si Mihai Stoica nu-si aveau locul alaturi de ceilalti patroni sau impresari care chiar si-au bagat banii in buzunar!

tocamai de aia gica popescu a luat 3 ani si nu 6

ertyuiop
ertyuiop  •  04 Martie 2014, 17:39

Gica Popescu si Mihai Stoica nu-si aveau locul alaturi de ceilalti patroni sau impresari care chiar si-au bagat banii in buzunar!

catalin_cj
catalin_cj  •  04 Martie 2014, 17:14
Postat de christiano0 pe 04 Martie 2014, 15:25

Pai pentru ca nea Giovanni l-a facut mare. Fara el, poate 50% din marile transferuri ale fotbalistilor romani nu s-ar fi facut, iar acum am fi avut un fotbal gen cel albanez sau macedonian (doar 2 exemple). Asadar Ioan Becali are marile sale merite in imaginea fotbalului romanesc, dar uite ca acum i s-a infundat. Iar Gica Popescu a simtit ca a fost ajutat in cariera si de aia s-a bagat in afaceri cu "fratii" . Cum ar fi tu, esti un foarte priceput bucatar, dar nu stii sa citesti foarte atent contractele de munca care ti se plimba prin fata. Asadar ai nevoie de unul care se pricepe la asa ceva, cam asa a fost cu Gica Popescu si Ioan Becali.

tu te vezi ce scrii? albanezii au salvat fotbalul? cum l-au salvat? ducand la nationala doar jucatori impresariati de ei? tin minte cum nu aveau loc la nationala craioveanu si timofte din cauza lor. au vandut 2-3 echipe la dinamo, iar banii in loc sa ajunga la echipa au ajuns la borcea si la alde netoiu. au scos jucatorii lui dinamo din hotel peste capul conducatorilor? au vandut jucatorii precum blugii si semintele. sa nu pomenim de traficul de influenta in cadrul cooperativei si modul in care jucau cei impresariati de ei impotriva lui dinamo si a stelei.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează