FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Ianis Hagi, on fire la antrenamentele naționalei » Superexecuția cu care l-a învins pe Andrei Vlad

Execuția lui Ianis Hagi / Captură frf.ro
Execuția lui Ianis Hagi / Captură frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 11:45 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 13:10

Ianis Hagi (22 de ani) impresionează încă de la primele antrenamente ale „tricolorilor”, reuniți la Mogoșoaia pentru amicalele cu Georgia și Anglia.

  • România dispută în perioada următoare două partide amicale, cu Georgia (2 iunie – Ploiești, ora 20:45) și Anglia (6 iunie – Middlesbrough, ora 19:00). Ambele partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.
  • România face parte din grupa J a preliminariilor pentru Mondial, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein; Următorul meci oficial al „tricolorilor” este pe 2 septembrie, în Islanda.

Proaspăt campion în Scoția, alături de Glasgow Rangers, Ianis Hagi a venit la lot cu poftă de joc. Și și-a luat la el și execuțiile care l-au adus în atenția formațiilor de top din Europa. 

Astăzi, la unul dintre antrenamentele echipei naționale, Ianis Hagi a izbutit un gol spectaculos, învingându-l pe Andrei Vlad printr-un voleu imparabil de la 11 metri. 

„Tricolorii ofensivi, cum își dorește Mirel Rădoi!”, au scris cei de la frf.ro.

Hagi a impresionat la Rangers în acest sezon, bifând 8 goluri și 15 pase de gol în 45 de meciuri, fiind decisiv în titlul obținut în Scoția

6.000.000 de euroeste cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

Ofertă imensă pentru Ianis Hagi » 8 milioane de euro, salariu fabulos

Gică Popescu, președintele Viitorului, a declarat în premieră că l-a sfătuit pe Ianis Hagi (22 de ani, mijlocaș ofensiv) să plece la Spartak Moscova în vara lui 2019. Ianis nu l-a ascultat și a ales să se transfere la Genk.

„Eu, atunci, voiam să plece la Spartak Moscova, plătea de două ori mai mult decât Genk, adică undeva la 8 milioane de euro. Gică a încercat să stea cât mai departe și nici eu nu am vrut să-l influențez. Doar l-am sfătuit. 

Dar oferta era imensă! Câștiga de 4 ori mai mult decât la Genk. Când a refuzat, am spus: «Wow! Copilul acesta are o maturitate incredibilă»”, a declarat Popescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. 

Informații neoficiale au sugerat în urmă cu doi ani că Ianis ar încasa (sumă netă) 800.000 de euro pe an la Genk. Astfel, în Rusia, Hagi ar fi câștigat, conform „Baciului”, 3,2 milioane de euro pe sezon!

Lotul României pentru meciurile cu Georgia și Anglia

  • PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);
  • FUNDAȘI: Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo București, 0/0), Tiberiu Căpușă (Chindia Târgoviște 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 3/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0);
  • MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruțan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);
  • ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0)

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

UPDATE Încă o convocare de urgență a lui Mirel Rădoi! Ce schimbări a făcut în lotul pentru meciurile cu Georgia și Anglia

UPDATE Modificare de ultimă oră în lotul lui Nicolae Dică! 3 „tricolori” nu se pot prezenta în cantonamentul din Spania

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  29 Mai 2021, 14:34

Măcar la antrenamente !. E bine și așa !. În rest...bla-bla-bla !...Beah.

kovacsistvan
kovacsistvan  •  29 Mai 2021, 12:54

Pe vlad il poti invinge si cu pasa ,nu mai faceti reclama la unul care nu a demonstrat nimic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează