FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA, MIERCURI, ORA 20:45, VIDEO PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE FRF.RO

Ienei: "Costea este extrem de talentat, dar nu trebuie să punem presiune pe el"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

Emeric Ienei, fostul selecţioner al naţionalei României, crede în şansa lui Florin Costea de a-l înlocui pe Adrian Mutu în amicalul cu Croaţia de miercuri seară.

"Mutu şi Chivu sînt foarte importanţi pentru echipa naţională. Dar dacă ei nu pot să joace, Victor Piţurcă trebuie să gîndească cum îi va înlocui. Costea este un jucător tînăr şi extrem de talentat. Depinde de problemele psihice, naţionala nu se compară cu meciurile din campionat.

El trebuie să îl înlocuiască pe unul dintre cei mai buni jucători ai noştri, deci nu trebuie pusă presiune pe el. Este un meci important. Dacă nu cîştigăm astăzi o să avem mai puţine şanse de a ne califica. Să nu plîngem că nu îi avem pe Mutu şi pe Chivu.

Piţurcă nu are altă şansă decît să promoveze acest nou cuplu, Rădoi-Tamaş. Rădoi a fost mai înainte fundaş, nu mijlocaş. El poate să fie folosit ca fundaş fără probleme. Nu cred că nu producem mijlocaşi de calitate. Noi producem mereu, dar probabil că nu sînt băgaţi în seamă. Unul dintre ei este Ropotan, chiar şi Bourceanu, un jucător extrem de harnic", a spus Emeric Ienei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  09 Februarie 2009, 16:04

Ei, sa nu ne jucam chiar cu superlative impinse la limita! Este un jucator talentat, care, poate, inca nu a etalat masura talentului. Depinde de el, dar si de cei care il pregatesc, daca talentul va fi confirmat in timp scurt, lung sau ... de loc! Din prima categorie sunt mai putini, din a treia, foarte multi. Depinde de el!

 •  09 Februarie 2009, 16:03

Parerea mea e ca Costea nu are potential turistic.

 •  09 Februarie 2009, 16:01

Oricum Hagi a fost mai bun ca Costea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează