FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, 28 MARTIE, 20:45, ANTENA 1

Ilie Dumitrescu e drastic: "Dacă nu batem Serbia, începem să pregătim campaniile viitoare!" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2009 00:00

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu consideră că un rezultat nefavorabil pentru România în partida cu Serbia ar pute capăt speranţelor de calificare ale tricolorilor la campionatul mondial din 2010.

"Pornesc de la ideea că România va cîştiga acest meci, nu vreau să mă gîndesc la altceva. Partida cu Serbia este decisivă. Sîntem obligaţi să cîştigăm, altfel putem începe să pregătim campaniile viitoare. Despre absenţa lui Chivu şi alte detalii nu vorbim acum, ci după meci.

Unitatea, disciplina şi atitudinea au fost atuurile echipei naţionale pînă în momentul de faţă. Mutu a fost sacrificat la reprezentativă, a jucat în banda stîngă pentru a fi de folos grupului. Trebuie să ne folosim de toate calităţile dispunem pentru a învinge!" a spus Dumitrescu pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  27 Martie 2009, 22:01

Viitorii scaieti ai'de Torja ce viitor sa avem cu pricajitii astia? Adio Taica si noroc! Punem bocancii in cui si jucam doar desculti de acum inainte. FRF-ul asta a nhenorokit tot fotbalul din Romania. Este stigator la cer cum un grup de mafioti au reusit sa puna mana atat de usor pe FRF, cat de usor le-au mers si le merg toate eskrocheriile.D-le, nu degeaba este tarisoara asta in mujdei pana'n gat cu oameni indiferenti care nu riposteaza si nu se implica in a curata putregaiurile.

 •  27 Martie 2009, 22:00

Viitorii scaieti ai'de Toja ce viitor sa avem cu pricajitii astia? Adio Taica si noroc! Punem bocancii in cui si jucam doar desculti de acum inainte. FRF-ul asta a nhenorokit tot fotbalul din Romania. Este stigator la cer cum un grup de mafioti au reusit sa puna mana atat de usor pe FRF, cat de usor le-au mers si le merg toate eskrocheriile.D-le, nu degeaba este tarisoara asta in mujdei pana'n gat cu oameni indiferenti care nu riposteaza si nu se implica in a curata putregaiurile.

suk_89
suk_89  •  27 Martie 2009, 20:58

pai are dreptate, dak nu batem p serbia nu mai prea avem sanse la calificare

Vezi toate comentariile (7)
Comentează