FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Îmbrînceli şi coate în stomac pentru alte 9.000 de tichete gratuite » Raiul tupeiştilor

Intrarea dinspre Basarabiei a devenit ieri un cîmp de luptă pentru fanii
Intrarea dinspre Basarabiei a devenit ieri un cîmp de luptă pentru fanii "naționalei"

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 21:43

Casierele FRF au dat în continuare bilete fără limită la cîte o persoană, sperînd să scape repede de calvarul deciziei federale. Bişniţarii şi-au făcut de cap


Haosul de la distribuirea biletelor gratuite pentru meciul cu Belarus s-a desăvîrşit ieri, după ce, cu o zi înainte, debandada de la ghişee a făcut ca o persoană să poată achiziţiona şi cîte 10-15 tichete. Lumea s-a strîns din nou de la primele ore ale dimineţii pentru a încerca să ia un bilet, dar bătrîni, copii, femei, bişniţari şi oameni de ordine au aşteptat pînă la ora 14:00 să se dea drumul la casele-minune.

Bilete free fără ştampila "GRATUIT"!
Iar FRF a mai pus la bătaie, finalmente, încă 9.000 de tichete free, în dorinţa de a aduce fanii pe stadion la ultimul meci disputat acasă de "tricolori" în actualele preliminarii eşuate. Cu peste 200 de oameni nervoşi, au rezultat scene de luptă în toată regula în momentul în care casierele au apărut în spatele gemuleţelor. Îmbrînceli, înjurături, tupeu, coate în stomac, nimic n-a lipsit din arsenalul grămezii pornite la atac spre mult doritul petic de hîrtie.

Puştanii veniţi în grupuri şi feţele colorate cu fuste largi şi plozi purtaţi în braţe au acaparat imediat prim-planul şi nu puţine au fost persoanele care, ca şi cu 24 de ore în urmă, au ieşit din mulţime cu cîte un teanc de bilete. Culmea, pe unele nici nu mai apărea ştampila "GRATUIT"!

Speculă sub ochii jandarmilor
Jandarmii au intervenit abia într-un tîrziu să organizeze acţiunea, preferînd rolul de spectatori mai bine de jumătate de ceas. Interval de timp în care inclusiv speculanţii, rromi, şi-au făcut de cap: tichete luate fără bani şi oferite drept chilipir credulilor gata să scoată din buzunar cîte 20 RON sau 30 RON pe un bilet tipărit iniţial cu 80 RON, pentru tribuna a doua.

În ciuda asigurărilor date de FRF, a rezistat din nou povestea cu statul la coadă de două sau de trei ori, căci nimeni de la ghişee n-a ţinut în vreun fel evidenţa persoanelor deja servite. "Nu era, taică, mai simplu să spună că femeile, pensionarii, cu talonul, şi copii sub 16 ani, cu buletinul sau carnetul de elev, au intrare liberă, direct la porţi? Pentru ce mai era nevoie de mizeria asta cu biletele?", se plîngea un domn în vîrstă, răvăşit la ieşirea din meleu.

"Să lase, nene, porţile deschise!"
Un scenariu ignorat de FRF, care ar putea avea surpriza de a nu apărea în tribune atîţia oameni cîte tichete free s-au distribuit, dacă la controlul de la stadion se va constata că posesorii nu se încadrează în condiţiile de gratuitate. "Să lase, nene, porţile deschise!", a venit, pînă la urmă, soluţia salvatoare sugerată de oamenii transpiraţi şi desfiguraţi după o zi demnă de fight-club.

INBOX
PIŢURCĂ a primit o veste bună de la un prezicător: "Luxemburg deschide scorul în Bosnia, în minutul 10, din penalty. Bosnia, în 10 oameni, egalează în minutul 90". "Să dea Dumnezeu!", a spus selecţionerul.
ROMÂNIA U19 a învins, ieri, Italia, 2-1, în primul meci din cadrul miniturneului de calificare la CE 2012. Au marcat Stănescu (45) şi Gavra (90Ă3).
PIŢURCĂ s-a războit şi ieri cu patronul Craiovei, Adrian Mititelu: "E un escroc, un impostor!"
AMICAL, Ceahlăul - România U21 2-1, disputat ieri la Piatra Neamţ, unde tineretul va întîlni marţi Franţa, de la ora 19:00, în preliminariile CE 2013.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
catabogdan1
catabogdan1  •  07 Octombrie 2011, 14:29

S-au lacomit muii astia de la federatie, puteau sa joace un asemenea meci fara miza si la Ploiesti, ar fi fost perfect 17 000 de locuri. Au vrut ei sa mai faca o caruta de bani pe spatele prostilor. Dar cand au vazut ca nu le mai merge au incercat sa arate cat de marinimosi sunt ei si sa lase copiiii si pensionarii moca. De ce n-au facut asa de la inceput, si de ce copiii si pensonarii care intra moca mai trebuie sa-si ia bilet? Daca vroiau sa-i lase gratis puteau sa-i lase sa intre la ora meciului doar cu buletinul. Cum nu au mai putut sa scada pretul cu doar cateva zile inainte de meci, au apelat la prosteala asta cu bilete gratis.

caine_
caine_  •  07 Octombrie 2011, 12:29

Daca vreu sa platesc 20 ron nu am cum sa imi iau bilet.aduceti oameni la meciul asta,pierdeti mult mai multipentru meciurile care vine,nimeni nu vrea sa mai auda de voi si nationala fara rezultate

cneius
cneius  •  07 Octombrie 2011, 09:07

Ce mizerie, ce popor...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează