FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE de la ședința secretă a FRF // Episodul 7 » Răzvan Burleanu spera ca FCSB să treacă de partea sa, după ce Lupescu anunţase că va invita CSA Steaua direct în L2: ”Becali ar trebui să voteze cu toate mâinile!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , , - Publicat luni, 23 aprilie 2018 12:09

Gazeta Sporturilor a început azi publicarea discuțiilor de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui  Răzvan Burleanu la FRF.

EPISODUL 7 » ”Becali ar trebui să voteze cu toate mâinile!”

Răzvan Burleanu spera ca FCSB să treacă de partea sa, după ce Lupescu anunţase că va invita CSA Steaua direct în L2.

În toiul întâlnirii de la FRF, al calculelor despre cluburile pro şi contra Burleanu, din Liga a 2-a, s-a ajuns la subiectul legat de Sportul Snagov şi de Academica Clinceni. Două dintre grupările despre care oamenii preşedintelui Burleanu ştiau că vor vota cu Ionuţ Lupescu.

Brașoveanu: Două minusuri avem la Ilfov: Snagov, Clinceni.
Burcă: Clinceniul, n-are rost să discutăm. Clinceniul este clar că sunt împotrivă. Am și spus. E fieful lu'...ăla...
Brașoveanu: Mâine seară vor fi prezenți atât fiul primarului, cât și Sorin Parancea (team manager Clinceni). Eu spun că poate în ceasul al 12-lea...
Burcă: ...știu exact unde se strânge, cum se strânge, la ce dată și vă spun că sunt 110% împotrivă. Ce dracu'?! Decât dacă nu votează cumva și FCSB-u' cu noi! Și dacă votează cu noi sunt pro şi ei! Ca să ne înțelegem!
Burleanu: Acum, după declarațiile de a invita CSA Steaua în liga a doua, eu cred că Becali trebuie să voteze cu toate mâinile.
Burcă: Ce votează unul votează și celălalt.

"Lăcătuş vine?!"

Ulterior, Cătălin Cighir, reprezentantul cluburilor de copii şi juniori în CEx, îl anunţa pe Burleanu că, pe lângă alte 3 cluburi, "am pierdut şi Steaua, CSA Steaua. Vine Lăcătuş, am înţeles". Burleanu pare surprins, dezamăgit: "Lăcătuş vine?!". Cighir confirmă sec: "Da, vineri era Petrea, după aia l-a pus pe Lăcătuş". Marius Lăcătuş era printre susținătorii lui Ionuţ Lupescu, astfel că votul celor de la CSA Steaua era considerat pierdut pentru trupa lui Burleanu. CSA Steaua nu avea drept de vot ca participantă în Liga a 4-a, dar a avut un vot în calitate de club cu activitate de copii și juniori.

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu » Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

Rămâneți pe GSP.ro pentru alte episoade fabuloase care dezvăluie frază cu frază strategia FRF pentru alegeri!

897369 bio

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  23 Aprilie 2018, 13:28

Trolu-i trol pana moare, nici odata pe articol. Isi varsa frustrarea la infinit. Legat de articol: o pregatire a alegerilor de manual a serviciilor secreta !!!

bridges
bridges  •  23 Aprilie 2018, 13:10

Atunci sa-i faca el lui Becali o bucurie... Sa invite Steaua in Liga a 2-a, precedent exista, e clar ca reteta financiara exista, va avea stadion nou, suporteri fara numar... Liga 1 deja se vede ca e acontata de patronul din Ilfov, e oricum plictiseala maxima deci toata lumea ar avea de castigat.

1519105274978616
Cristian Corneliu  •  23 Aprilie 2018, 13:02

De asta il vroiam pe Lupescu ... sa ajute la disparitia clonei Fc Fcsb Mogosoaia

Vezi toate comentariile (10)
Comentează