FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Cum a reacţionat Jovan Markovic după ce a fost ignorat de selecţionerul Edi Iordănescu: „Înseamnă că nu merit”

Articol de , , - Publicat joi, 23 martie 2023 20:51 / Actualizat joi, 23 martie 2023 22:04

Jovan Markovic (22 de ani), care îşi serbează azi ziua de naştere, nu a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala „mare” pentru meciurile României cu Andorra și Belarus, din preliminariile EURO 2024, iar „replica” atacantului de la Universitatea Craiova a venit extrem de rapid.

Programul naționalei pregătite de Emil Săndoi:

  • Vineri, 24 martie, ora 19:00, România U21 – Portugalia U21 (Stadion Steaua)
  • Marți, 28 martie, ora 19:00, România – Germania U21 (Stadion Sibiu)

România U21 va participa la Campionatul European din această vară, programat între 21 iunie și 8 iulie, din calitate de țară-organizatoare.

Markovic a debutat la prima reprezentativă în 2021, pe 2 septembrie. A prins 15 minute în finalul meciului cu Islanda (2-0), din preliminariile Campionatului Mondial 2022, în mandatul lui Mirel Rădoi. După acea acțiune, care a mai cuprins meciurile cu Liechtenstein (2-0) și Macedonia de Nord (0-0), la care a fost titular, atacantul a fost trimis la naționala U21.

Scene incredibile la FR Handbal » Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații” + prima reacție a FRH
FRH
Scene incredibile la FR Handbal » Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații” + prima reacție a FRH

Markovic: „Dacă nu m-a chemat, înseamnă că nu merit”

„Nu este concurență! Selecţionerul alege ce e mai bun din România, dacă prind lotul, bine, dacă nu, încerc să joc cât mai bine la echipa de club pentru a fi selecționat pe viitor. Nu știu dacă aș fi meritat să fiu la echipa mare. Dacă Mister Edi Iordănescu nu m-a chemat, înseamnă că nu merit”, a spus Jovan Markovic într-o conferință de presă.

Mihai Stoichiță (68 de ani) a declarat că naționala U21 a României poate câștiga Campionatul European de Tineret, iar Jovan Markovic este de acord cu discursul directorului tehnic al FRF.

„Da, este un obiectiv realizabil (n.r.- ca naționala U21 a României să devină campioană europeană). Nu este o presiune față de generațiile anteriore. Toată lumea îşi doreşte acest lucru. Avem o echipă foarte bună, avem jucători foarte buni, ne atrenăm foarte bine, suntem un grup unit și acest lucru va face diferența”,  aspus atacantul de la Universitatea Craiova.

Convocarea lui Jovan Markovic la naționala mare a stârnit controverse

Convocarea lui Jovan Markovic (22 de ani), unul dintre cei șase debutanți din lotul lui Rădoi pentru partidele cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022, a stârnit controverse. Fotbalistul n-a impresionat în aparițiile sale și a fost criticat de numeroși oameni de fotbal.

Cornel Dinu (74 de ani) l-a considerat pe Markovic „cel mai modest vârf de atac convocat vreodată” și lasa de înțeles că îl bănuiește pe Mirel că face jocurile impresarilor, încercând să crească cota jucătorilor.

Lotul României U21 pentru meciurile cu Portugalia și Germania

  • Portari: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB)Andrei Gorcea (Universitatea Cluj);
  • Fundași: Alexandru Pantea (FCSB), Alexandru Țîrlea (Gimnastic de Tarragona / Spania), Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova)Victor Dican (FC Botoșani)Marco Ehmann (EN Paralimniou / Cipru), Valentin Țicu (Petrolul)Andres Dumitrescu (Sepsi)
  • Mijlocași: Vlad Pop (CS Mioveni)Dragoș Albu (U Craiova 1948)Mihai Lixandru (CS Mioveni)Constantin Grameni (Farul)David Miculescu (FCSB)Alexandru Ișfan (Universitatea Craiova)Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova)Alexi Pitu (Bordeaux / Franța)Rareș Ilie (Maccabi Tel Aviv / Israel)Claudiu Petrila (CFR Cluj)Marius Corbu (Puskás Akadémia);
  • Atacanți: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Birligea (CFR Cluj)Louis Munteanu (Farul).

Citește și:

Emil Săndoi a abordat „cazul Coubiș” în conferință

Portugalia U20 - România U20 1-1 » „Tricolorii” au egalat pe final, cu un gol superb de la distanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 Martie 2023, 22:41
Postat de ionescugeorge77 pe 25 Martie 2023, 16:16

...,asa fac eu ...ca nu suport prostii ...parca suntem la gradinita ...eu ii fac pe ei ...ei ma fac pe mine in final castiga aia din Buc nu le pasa de echipa nationala ...ca altfel ar spune clar ...Yannis nu i bun de nimik ...

La tine orice comentariu e contra.. Ianis nu e bun de nimic? Atunci zi-ne și ca cei de la rangers nu sunt buni de nimic.. ești doar un *** frustrat..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Martie 2023, 16:16
Postat de mehigh_ms pe 25 Martie 2023, 05:36

pentru ca asa faci de fiecare data!

...,asa fac eu ...ca nu suport prostii ...parca suntem la gradinita ...eu ii fac pe ei ...ei ma fac pe mine in final castiga aia din Buc nu le pasa de echipa nationala ...ca altfel ar spune clar ...Yannis nu i bun de nimik ...

mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 Martie 2023, 05:36
Postat de ionescugeorge77 pe 24 Martie 2023, 10:54

...de ce ma menghina sa ma fac de rusine ?...ce nu ti convine este vorba despre fotbal m...nu despre caruta ...

pentru ca asa faci de fiecare data!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează