FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, 19:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Laurenţiu Reghecampf merge pe mîna lui Piţi: ”Vlad Chiricheş poate juca pe orice post în echipa României”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 22:50

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la Al Hilal, e de acord cu ideea lui Victor Piţurcă de a-l folosi pe Vlad Chiricheş pe postul de fundaş dreapta la confruntarea României cu Ungaria.
"Vlad poate juca pe orice post în echipa României. E un jucător de mare valoare, vine după o perioadă grea la Tottenham şi cred că are o dorinţă mare de a arăta ce poate. A mai jucat ca fundaş dreapta şi nu ar fi nici o problemă. E unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a dat României", a spus Laurenţiu Reghecampf la Fanatik Show.

...despre Lucian Sînmărtean: "A jucat foarte bine în ultima vreme şi merita să fie chemat. Mi-aş dori să înscrie, să contribuie la victoria României. Nu ştiu dacă e un număr 10 clasic, dar poate ajuta naţionala"

...despre Bogdan Stancu: ”Cred că el va juca în atac. E jucătorul pe care Victor Piţurcă îl cunoaşte cel mai bine. Are experienţă, marchează şi aleargă foarte mult. Eu cred că se va merge pe mîna lui”

Meciul dintre România şi Ungaria va avea loc sîmbătă, de la ora 19:00, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează