FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Legendele Stelei și ale lui Dinamo îi cer lui Daum să-l folosească titular pe Keșeru: "Forma îl recomandă"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 18:10

Claudiu Keșeru a fost chemat în ultimul moment în lotul lărgit al echipei naționale pentru meciul cu reprezentativa Poloniei, după ce în ultimele 4 meciuri a reușit 8 goluri.

Gabi Balint și Marius Lăcătuș, foștii fotbaliști ai Stelei și câștigători ai Cupei Campionilor Europeni, îl sfătuiesc pe Christoph Daum să înceapă cu atacantul lui Ludogoreț din primul minut.

"N-aș sta deloc pe gânduri și l-aș băga pe Keșeru în primul 11. Trebuie să profiți de jucătorii aflați în formă foarte bună. Keșeru poate fi atacantul numărul 1 al naționalei. Polonia are un lot mai valoros decât al României. Noi dacă vom câștiga cu Polonia ar fi o mare surpriză", a declarat Balint la TV Digi Sport.

"Eu cred că e un lucru normal să fie chemat la națională după ultimele sale meciuri. Acum trebuie să demonstreze că e într-o perioadă foarte bună. Nu e foarte ușor să marchezi 8 goluri. Să sperăm că aportul său va fi unul bun dacă va fi păstrat în lot" - Marius Lăcătuș

Și Ionel Dănciulescu, fostul atacant al Stelei și al lui Dinamo, consideră utilă titularizarea lui Keșeru în partida cu Polonia.

"Forma prin care trece Keșeru îl recomandă pentru a fi titular în meciul cu Polonia. Depinde cum se va comporta în perioada din cantonamentul naționalei. Depinde foarte mult și de sistemul de joc pe care-l va alege domnul Daum. Cu un atacant sau doi. Alături de Keșeru poate juca și Stancu", a adăugat Dănciulescu.

"Trebuie apreciat Daum că a trecut peste toate obstacolele și l-a convocat pe Keșeru. Cred că Keșeru ar trebui să fie titular, ar fi o motivație în plus pentru el. Claudiu e pe un drum bun acum, îl cunosc destul de bine. E un tip și un jucător foarte ambițios. Ar fi o oportunitate mare și pentru Daum și pentru echipa națională" Florin Bratu

Partida dintre România și Polonia se va juca pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

CUM ARATĂ LOTUL LĂRGIT DUPĂ DECIZIA LUI DAUM

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina, 41/0), Costel Pantilimon (Watford, 23/0), Silviu Lung (Astra, 3/0), Valentin Cojocaru (Crotone, 0/0)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra, 19/0), Romario Benzar (FC Viitorul, 3/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 43/0), Bogdan Ţîru (FC Viitorul, 0/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 10/0), Dragoș Grigore (Al Sailiya, 26/0), Alin Toșca (FC Steaua București, 3/0), Steliano Filip (Dinamo, 6/0), Gabriel Enache (FC Steaua București, 4/0), Iasmin Latovlevici (Karabükspor, 9/0)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk, 3/0), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva, 26/1), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul, 0/0), Răzvan Marin (FC Viitorul, 2/1), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 10/5), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart, 27/1), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 25/4), Adrian Popa (FC Steaua București, 19/3), Andrei Prepeliță (FC Rostov, 12/0)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi, 46/12), Andrei Ivan (CSU Craiova, 3/0), Florin Andone (Deportivo La Coruña, 11/1), Gheorghe Grozav (Terek Grozny, 12/3), Denis Alibec (Astra, 6/1), Dorin Rotariu (Dinamo, 1/0), Claudiu Keșeru (Ludogorets, 16/5)

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  03 Noiembrie 2016, 23:33

Pana si karikakturistul Merla il cere pe Cheseru, ba-l mai si inteapa pe Daum pentru hemeralopie. Tara de oameni puternici, care stie ce vreau.

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Noiembrie 2016, 22:00

Victoria contra Poloniei e garantata. Daca va juca Keseru. Gabi Balint și Marius Lăcătuș, *foștii fotbaliști ai Stelei și câștigători ai Cupei Campionilor Europeni* ,cam in halul asta suna *prezentarea* celor doi .Adica ma nu oricine zice asta ci ...xy ,stelisti ,castigatori. Apropo ce natie mai are jucatorul asta atat de adulat dintr-o data ,dupa nume nu pare afi roman.

para.para
para.para  •  03 Noiembrie 2016, 20:01

De fapt doar fecesebistii din redactia tabloidului sporturilor il cer pe Keseru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează