FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA

FOTO Dennis Man a tras concluziile după finalul campaniei: „Probabil trebuia mai multă muncă”

Dennis Man// foto: Raed Krishan - GSP +44   FOTO
Dennis Man// foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 20:59 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 21:22

Dennis Man (23 de ani), autorul golului de 1-0 în meciul României cu Liechtenstein, a oferit declarații după victoria amară a „tricolorilor”, prin care aceștia au terminat grupa pe locul 3.

„La un moment dat am auzit cum tot stadionul se bucura (n.r. - după golul Islandei, de 1-1), eram foarte fericiți, dar din păcate meciul din partea cealaltă nu a fost bun pentru noi până la final. Ne pare rău, trebuie să fim puternici, să mergem înainte”, a spus Man la Pro X.

Dennis Man, după Liechtenstein - România: „Probabil trebuia mai multă muncă”

Întrebat care a fost momentul-cheie în această campanie, fotbalistul Parmei a spus: „Nu știu unde s-a pierdut calificarea, cred că trebuia să dăm mai mult la fiecare meci. Cred că le-am tratat cu seriozitate, dar probabil trebuia mai multă muncă”.

El a adăugat că „m-am bucurat pentru gol, dar având în vedere că nu ne-am calificat, este o bucurie pe jumătate. Într-un fel sunt dezamăgit. Este o dezamăgire foarte mare, dar trebuie să fim puternici, să ne uităm unul la celălalt și pe viitor să nu mai facem aceleași greșeli. Am creat un grup foarte unit, suntem prieteni cu toții, ne ajutăm cu orice. Am încredere mare în băieți, cred că avem șanse să prindem un turneu final pe viitor”.

Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
+40 FOTO

Mai multe știri despre Liechtenstein - România:

Golul Islandei a avut ecou și la Vaduz! Ce au strigat fanii României după reușita așteptată de „tricolori”

Enes Sali a devenit cel mai tânăr „tricolor” din istorie! În ce minut a intrat cu Liechtenstein

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (10)
doubleti
doubleti  •  15 Noiembrie 2021, 10:21
Postat de muzzi pe 14 Noiembrie 2021, 21:52

nu inteleg asa cu "mai multa munca" si "sa muncim mai bine!" ! adica nea Vasile dela strung isi face treaba in doru` lelii si greseste piesele pe care trebuie sa le faca? ba,voua trebuie mai mult creier, mai multa atitudine, nu munca! sunteti plini de tatuaje si freze! ma uitam la Stanciu in seara asta, omu` nu e in stare sa bata un penalty, dar a tras pe poarta fiecare minge pe care a avut-o, cand putea o sa paseze! ar trebui sa munceasca mai bine? nu, ar trebui sa inteleaga ca poate e mai bine pentru el sa dea 4 pase finalizate cu gol pe meci decat sa dea 20 de suturi peste poarta! dar creierul nu e ca rezistenta fizica, il ai sau nu il ai!

Pai Stanciu nu stie sa traga la poarta. El da cu latul de oriunde s-ar afla. In minutul 2 a avut o ocazie foarte mare creata de Ivan si el da cu latul la poarta de pe linia de 16 m, avand toata poarta in fata. Sutul s-a dus peste tribuna (exagerez, dar nu foarte mult). Tot de la 16-18 m de poarta, Bancu trage un sut napraznic spre poarta si rezulta un gol magnific, dar fara importanta. Ca o concluzie, remanierea echipei trebuia inceputa cu lasarea la vatra a lui Stanciu, R. Marin, Maxim, poate si lui Ianis nu i-ar strica o mica vacanta de vreo 10 ani, Man sa munceasca mai mult (ca tot a spus-o singur). Cu restul mai merge incercat. Linia de fund eu n-as schimba-o (Nita - Ratiu (Manea), Burca (Chiriches), Rus, Bancu). Cu aceasta linie de fund as incepe reconstructia echipei. La mijloc as incepe intotdeauana cu Cicaldau, dar i-as da atribute de constructie mai mari asa cum avea la Viitorul, Craiova si cum are la Galatasaray. Daca-l pui doar la recuperare pierzi un bun jucator de constructie. In atac as incepe cu oricine, dar fara Puscas, Alibec, Man sau Tanase. Astia n-au adus niciodata un plus echipei, au jucat doar pentru ei.

alfabetta
alfabetta  •  15 Noiembrie 2021, 09:15

Dimineața Oane are gândirea limpedă : ” Sunt trist. Când zâce Man că avem șanse pe viitor , s-a referit la o altă reprezentativă a României. Cea actuală este formată din jucători slabi din punc de vedere tehnico-tactic, fizic și mental. Cu trecerea anilor v-a fi o echipă și mai slabă. De 24 de ani tot sperăm . Ne-a apucat și pe noi democrația. Ne ședințăm, analizăm,facem planuri , luăm angajamente. Punem antrenori luați de după ureche, care au diplome cumpărați pe EURO.. Rețeta bacali. Și suntem revoltați , când lumea se râde cu curul de Romanica. Este trist.”

marius.bxl
marius.bxl  •  15 Noiembrie 2021, 00:31

Asta e *** de Chivu .....cu capul sus ....mergem mai departe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează