FOTBAL  »  NATIONALA  »  MIRCEA LUCESCU LA NAŢIONALĂ?

Lucescu ezită: "Îi dau un răspuns lui Lupescu într-o săptămînă, dar şansele sînt spre zero" :S

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2009 00:00

Mircea Lucescu, antrenorul Şahtiorului, a discutat cu Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, după meciul Olympique Marseille - Şahtior despre posibila preluare a naţionalei României.

"Am discutat cu Ionuţ Lupescu în principiu pentru preluarea postului de selecţioner şi am să-i dau un răspuns într-o săptămînă. Şansele să accept sînt minime, chiar spre zero. Eu sînt tentat să rămîn la o echipă de club. Nu pot să ies din genul acesta de activitate, de zi cu zi.

Nu-mi place să am o viaţă uşoară ca antrenor, să fac precum Antici sau Capello, care au mers la echipe naţionale pentru a ieşi din vîltoarea zilnică. L-am rugat pe Ionuţ să-mi dea timp de gîndire o săptămînă pentru că este o decizie extrem de importanta pentru  viitorul carierei mele şi nu pot să iau o hotărîre de pe o oră pe alta", a spus Mircea Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
 •  17 Aprilie 2009, 23:24

ioner

 •  17 Aprilie 2009, 15:58

E trist ca fotbalul romanesc a ajuns in asemenea hal, incat nu mai reusim sa atragem atentia marilor antrenori, mai ales cei romani, cum e Lucescu. Cu Lucescu viitorul nationalei era asigurat, in rest, celelalte variante sunt mize, oricare ar fi ele.

 •  17 Aprilie 2009, 14:39

Trebuie demis tot FRF-ul si Mitica, atunci se va gasi un antrenor ca lumea. Cine vrea sa intre in mocirla asta ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close